Održana redovna skupština FK Spartak

Uto, 05.03.2013 - 21:00 -- dejan.vukovic

Danas je u svečanoj sali Nove Opštine održana treća redovna skupština FK Spartak Zlatibor voda. Skupštini je prisustvovalo dvadeset članova na kojoj je nakon izbora radnih tela, usvojen zapisnik sa druge redovne sednice. Nakon toga je predsednik kluba Dragan Simović podneo izveštaj o dosadašnjem radu Upravnog Odbora.

Simović je u svom izlaganju konstatovao je da je FK Spartak Zlatibor voda poludezonu završio na 8. mestu.  Moglo je i bolje ali je stanje posle prva četiri kola kada su zabeležena četiri poraza sasvim zadovoljavajuće. U nizu utakmica ostvarena su dva odlična rezultata, pobeda nad Crvenom Zvezdom od 3:0 i nerešen rezultat 2:2, sa Partizanom nakon vodstva Beograđana od 2:0. Trenutno najveće probleme klub ima u infrastrukturi na kojoj je u poslednje vreme Grad učinio neka poboljšanja, renovirane su tribine i svlačionice prvog tima ali ostaje problem sa krovom koji prokišnjava na istočnom delu, sa svlačionicama za mlađe selekcije i naravno sa travnatim terenom koji je u sve gorem stanju. Vidan je i napredak u radu škole fudbala. Po prvi put Spartak Zlatibor voda će najverovatnije imati predstavnika u kvalitetnoj ligi Srbije, pošto su kadeti ubedljivo prvi i očekuje se da izbore taj status.

Na kraju su verifikovani mandati za nove članove u UO Zorana Tripkovića, Igora Vojnić Zelića, Snežane Prčić i Dr. Zlatka Bešlagića.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search