Denis Rajčić top 5 na američkoj Musclemaniji

Uto, 10.12.2013 - 02:39 -- darko.kovacevic

Subotičanin Denis Rajčić ušao u top 5 na najvećem svetskom "natural - drug free" (dakle, bez upotrebe hemikalija i stimulanasa) bodybuilding takmičenju koje organizuje federacija Musclemania.

Ovogodišnje takmičenje održano je u Las Vegasu (Nevada, SAD), u Golden Nugget hotelu. Takmičenje je bilo organizovano u više kategorija, recimo, Miss Bikini America i Figure America za žene, nešto kao bodyfitness; potom, Fitness America (plesni i koreografirani nastupi sa gimnastičkim elementima), Model America (kategorija za manekene i manekenke sa tri predstavljanja: večernji, sportski i 'plaža outfit'), Musclemania America (bodybuilding) za muškarce i žene; te Physique America, gde se nastupa u havajkama, dakle, neki "beach body look", koji je rezervisan samo za muškarce.

Denis je nastupio u kategoriji bodybuildinga (Musclemania America - World Open MW), plasirao se u top 5 i konačno osvojio 4. mesto.

Natural bodybuilding je pokret mišićavih koji organizuje takmičenja za bodi-bildere koji ne koriste stimulativna sredstva kao što su anabolički steroidi, insulin, diuretici i hormoni za rast.

Ličnosti: 
Fotograf: 
Custom Search