Spartak Vojput dočekuje Železničar

Sub, 22.03.2014 - 01:31 -- dejan.vukovic

Rukometašima Spartak Vojputa u subotu 22.03 sa početkom od 19:30 igraju utakmicu 21. kola Super rukometne lige Srbije proziv Železničara, ekipa koja deli prvo mesto sa Metaloplstikom. Spartak Vojput se nalazi u odličnoj seriji od pet uzastopnih pobeda, i do cilja koji ih vodi u play of ostale su im još dve utakmice protiv železničara i Vrbasa. Subotičani imaju malih problema sa povredama, ali svi igrači su spremni da daju svoj maksimum i uz podršku publike dođu do nove prvenstvene pobede.

Sportski direktor, nekadašnji golman Ratko Vujović očekuje težak meč. - Pred nama je teška utakmica s kvalitetnim protivnikom. Pobeda nam širom otvara vrata play ofu i nadam se da ćemo smoći snage da ostvarimo šesti trijumf u nizu. Neće biti lako, ekipa Železničara je veoma kvalitetna i zasluženo se nalazi na vrhu tabele. Očekujemo podršku sa tribina kakvu smo imali u poslednjim utakmicama i naravno našoj kvalitetnoj igri i pozitivnom rezultatu. Veliki bi uspeh bio za nas da se u prvoj povratničkoj sezoni u društvu najboljih nađemo u play ofu i borbi za titulu prvaka. 

Klub ovom prilikom poziva navijače da podrže subotičke rukometaše koji će dati sve od sebe da trijumfuju. Da podsetimo utakmica se igra u Hali sportova u subotu 22.03. sa početkom od 19:30h

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search