II Tuning show napunio drugu kasaranu

Ned, 22.06.2014 - 19:46 -- nikola.tumbas
Boris Dević i sexy car wash
Boris Dević i sexy car wash
II Tuning show Takmičenje u izdržljivosti
II Tuning show Takmičenje u izdržljivosti
II Tuning show Detalji
II Tuning show Detalji

Momci zaljubljeni u modifikovane automobile i članovi North Side Teama iz Subotice, dana 22. juna 2014. godine na prostoru druge kasarne u Subotici organizovali su drugi po redu North Side Tuning show. Uložili su mnogo truda i napora, no sve to im se isplatilo. Kako je ovaj shou tamkmičarskog karaktera, da su uspeli videlo se po broju učesnika u takmičenjima. Mogli su svoj auto prijaviti za takmičenje u styling-u, za takmičenje u DB-u, za takmičenje DB auspuha. Nagrade su išle i takmičaru koji je prevalio najviše kilometara kako bi stigao na shou, te takmičaru koji je uspeo najduže držati wufer ispruženim rukama, nagrade su odneli još mnogi za sitnija takmičenja koja su ovaj shou upotpunila.

Može se reći da je show internacionalnog karaktera, jer takmičari su dolazili iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske te iz Bosne. Mnoge nagrade otišle su upravo u ove zemlje.

Ogranizatori su veoma zadovoljni i brojem posetilaca, tokom celog dana kasarnom je prošao veliki broj ljudi koji su bili oduševljeni onime što vide. Momci iz North Side Team-a se svima zahvaljuju kako na podršci tako i na novčanoj pomoći. Sve bi ovo bilo teže organizovati da nije bilo brojnih sponzora.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search