Mladi reprezentativci na pripremama u Subotici

Sre, 02.07.2014 - 20:55 -- dejan.vukovic

Kadetska i juniorska stonoteniska reprezentacija nalazi se u Subotici na pripremama pred Evropsko prvenstvo koje će se održati u Italiji. Mladi stonoteniseri su i nedavno bili u našem gradu kada su odradili mini pripreme pred Balkanijadu koja je održana u Bursi (Turska), gde su osvojili šest medalja. 

Selektor muške kadetske i juniorske reprezentacije Branko Đukić veoma je zadovoljan uslovima koje pruža naš grad i stonoteniski centar. - Subotica ima definitivno najbolje uslove u državi što se tiče priprema, počevši od sale za trening pa do smeštaja. Trenutno se pripremamo za Evropsko prvenstvo za mlade koje će se održati u Italiji od 11. jula. Radi se o Evropskom prvenstvu za juniore, juniorke, kadete i kadetkinje. U obe konkurencije igramo u drugoj diviziji i odlazimo sa željom da se izborimo plasman u prvu diviziju. Očekujem da momci pruže igre koje se od njih očekuju i da ostvarimo zacrtan cilj. 

Juniori su u grupi sa BiH, Rumunijom i San Marinom, dok su kadeti u grupi sa BiH, Slovačkom i Ukrajinom. Član kadetske reprezentacije je i Martinović Nikša, stonoteniser subotičkog Spartaka. Sastav juniorske reprezentacije je Katić Ivor, Nikola Marinković, Jovičić Luka i Marko Popović. Kadetsku reprezentaciju sačinjavaju Nikša Martinović, Adamović Aleksa i Levajac Dimitrije

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search