Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Otvorena izložba Drugi pogled

Pet, 29.08.2014 - 18:31 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Miroslav Jovančić o izložbi Drugi pogled
Miroslav Jovančić o izložbi Drugi pogled

U Modernoj galeriji Likovni susret, savetnik gradonačelnika za kulturu, Valeria Agošton Pribila, u okviru obeležavnja Dana grada, otvorila je izložbu "Drugi pogled". U prilogu kustos izložbe Miroslav Jovančić govori o temi.

Više o ovoj temi...

U okviru proslave dana grada, na završenom delu, na trgu su nastupili Mirna Radulović iz Subotice i Zoltan Berecki iz Mađarske.

Post date: Pon, 01.09.2014 - 23:55

Podizanjem gradske zastave i svečanom sednicom Skupštine grada, na kojoj su zaslužnim Subotičanima uručene diplome i plakete zvanja Počasni građanin i priznanja „Pro urbe“, obeležen je Dan grada Subotice, 1. septembar. Današnjoj svečanosti, održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće, prisustvovali su predstavnici diplomatskog kora, gradski zvaničnici, predstavnici državnih i pokrajinskih organa, nacionalnih saveta nacionalnih zajednica, bratskih gradova, verskih zajednica i kulturnih institucija.

Za istaknuto i trajno životno delo kojim se doprinosi podizanje ugleda grada Subotice u zemlji i inostranstvu, diplome i plakete zvanje Počasni građanin uručene su Karolju Dudašu, piscu, publicisti i uredniku i Milenku Kosanoviću, karikaturisti i ilustratoru.

Za istaknuta dela koja...

detaljnije
Post date: Pon, 01.09.2014 - 18:12
Post date: Pon, 01.09.2014 - 15:07

Gradonačelnik Jene Maglai, Blaško Stantic i Zoltan Siflis prisustvovali su početku nove skolske godinr u OŠ Majšanski put. Učenike su pozdravili direktorica Tot Silvija i gradonačelnik koji je naglasio učenicima da je znanje ono što se nikome ne može oduzeti. Učenici starijih razreda održali su prigodan program za đake prvake i njihove roditelje.

Post date: Pon, 01.09.2014 - 08:34
Post date: Pon, 01.09.2014 - 06:15