Topola slavila protiv Subotice

Ned, 14.09.2014 - 15:20 -- dejan.vukovic

Subotica – TSC 2:3 (2:1)

Subotica – Stadion: „Nikola Tesla”. Gledalaca: 250. Strelci: Benjak u 25. i B. Nikšić u 29. za Suboticu, a Ćetković u 19, Todorović u 47 (penal) i Milić u 73. minutu za TSC. Crveni kartoni: Vukov u 49.(drugi žuti) Subotica, Nedić u 64. minutu (drugi žuti) TSC.

SUBOTICA: Kumozec, Jukić (Ilovac), Dragić, Masalušić, Tatalović (T. Nikšić), Đuranović, Vukov, Mirkov, B. Nikšić, Benjak, Ivić  (Vojnić).

TSC: Lacko, Dragić, Resanović, Todorović, Stanišić, Ćetković (Pavićević), Milić, Nedić, Čurkoli (Rahić), Šicar, Kekezović (Martinović).

U derbiju kola sastale su se dve do sada neporažene ekipe. U rezultatski uzbudljivom meču nakon preokreta slavili su fudbaleri Bačke Topole i time već sada najavili ambicije, ulaska u viši rang. 

Utakmica je počela silovito, Stanišić pogođa stativu u prvoj minuti. Domaći su uzvratili preko Đuranovića koji loptu šalje pored gola. Topola do prednosti dolazi u 19. minutu kada se Ćetković najbolj esnašao pred golom Subotice u jednoj gužvi u loptu sproveo u mrežu. Šest minuta kasnije domaći dolaze do izjednačenja Benjak je odlično izveo slobodan udarac i poravnao na 1:1. Nakon pola sata igre Subotica dolazi do vodstva golom Bakira Nikšića.  

U nastavku utakmice velika borba na terenu i dosta kartona na obe starne. Topola do izjednačenja dolazi u 47. minutu iz opravdano dosuđenog penala nad Rahićem. Siguran sa bele tačke bio je Todorović za novo poravnanje rezultata. Do kraja utakmice obe ekipe su ostale sa igračem manje, u Subotici drugi žuti karton tj crveni dobio je Vukov dok je kod gostiju takođe drugi žuti zaradio Nedić. Topola je iskoristila iskustvo svoje ekipe i u 73 minutu golom Milića nakon dobro izvedenog kornera Kekezovića dolaze do pobede od 3:2.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search