FK Arena nakon penal serije osvojila takmičenje fudbal 7

Ned, 13.06.2021 - 16:06 -- dejan.vukovic

Završnica takmičenja Fudbal - 7 za mlađe selekcije završena je utakmicama pley ofa u subotu 12. juna na terenima na Gradskom stadionu. Trijomfovali su mladi fudbaleri Arene koji su posle boljeg izvođenja penala savladali TSC.   

Takmičenje "fudbal - 7" tokom godine organizuje Područni fudbalski savez, a u subotu 12. juna osam najboljih ekipa su odigrali plej of nakon čega je poznat ovogodišnji redosled ekipa. Regularni deo finalnog meča između FK Arena i FK TSC završen je bez pobednika, 3:3, da bi u penal seriji uspešniji bili mladi subotičani iz ekipe Arena koji su nagrađeni pobedničkim peharom i zlatnim medaljama.   

Treće mesto osvojila je ekipa Spartaka koja je sa 5:0 savladao Kerver akademiju. U meču za peto mesto FK AFK je sa 3:0 pobedio FK  TSC „B“, dok je u duelu za sedmo mesto Subotica bila bolja od Arene „B“, nakon izvođenja penala (3:3 u regularnom delu meča).

Na kraju finalnog turnira proglašeni su i najbolji pojedinci kome je priznanja podelio prvotimac Spartaka, Noboru Shimura. Najbolji strelac je Mihajlo Ivković iz ekipe Arena sa 5 postignutih golova, najbolji golman je Mate Lacko  iz FK TSC, najbolji igrač je Vanja Jurak, član pobedničke ekipe FK Arena.

Sastavi ekipa koje su zauzela prva tri mesta:

1. FK Arena: Hardi, Basarić, Miković, Prčić, Maravić, Poljaković, Uskoković, Šindrić, Mitrić, Ivković, Jurak.

2. TSC: A. Fic, Lovaš, Gvozdenović, Erdeg, Jurić, Fazekaš, Vereš, Stoisavljević, Stričević, Vrekić, M. Fic, Lacko, Aleksić, Domanji.

3. Spartak ŽK: Mukić, Martinović, Veselinov, Rankov, Vučković, Jakab, Gehato, Vlahović, Ignatić, Borkov, Kapor, Tatalović, Lojpur, Trivunčić. 

Ličnosti: 
Custom Search