Szabadka: Karácsonyváró műsor a Vasutas Helyi Közösségben

Kategorija: 
Izvor: 

Karácsonyi műsort tartottak szerda este a szabadkai Vasutas-település helyi közösségének épületében. A zenés, táncos programot a szabadkai Talentum egyesület előadásában láthatták a vendégek. A műsor végén a Mikulás 40 csomagot osztott szét a nehéz anyagi körülmények között élő gyerekeknek.

Összesen 40 csomagot osztott ki a Mikulás nehéz anyagi körülmények között élő gyerekeknek a Vasutas Helyi Közösségben. A csomagokban mindenféle finomságok voltak. A VMSZ Női Fórumának Vasutas-települési tagozata minden évben megszervezi a karácsonyváró műsorát, amely után a meghívott gyermekeknek szánt csomagokat is kiosztják. A szervezők a felnőttekre is gondoltak. Bognár Beáta, a helyi Női Fórum elnöke: „A gyerekeket karácsonyi ajándékcsomaggal lepjük meg, ezeket a csomagokat az adományozóink jóvoltából tudjuk biztosítani. Valamint, a felnőttek a műsor után a női fórum tagjai által készített süteményeket és mézes pálinkát fogyaszthatják, beszélgethetnek, barátkozhatnak.”

A gyerekek és szüleik számára a Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület növendékei karácsonyi előadással készültek. Brezovszki Roland, az egyesület vezetője: „Népdalokkal, néptánccal, klasszikus zenével, szólótánccal, versekkel készültünk. Egy kollázsműsorral, amit a végén, a karácsonyhoz fűződő betlehemi játékkal fogunk befejezni.”

Jövőre a szervezők szeretnék még több rászoruló gyerek karácsonyát szebbé tenni, és még színesebb műsorral meglepni őket.

Custom Search