Druga pobeda fudbalera Spartaka na pripremama

Sub, 31.01.2015 - 21:44 -- dejan.vukovic

Mladost Carev Dvor - Spartak 2:5 (1:2)

Strelci: Klečkarovski 45. i Ristevski u 78. minutu za Mladost. Milić 21. i 27. minut, Ivanović 55., Georgijević 80., Balabanović 85. minut za FK Spartak.

Mladost Carev Dvor: Korunovski, Elmazovski, Grozdanovski, A. Ristevski, Ilijovski, T. Veljanovski, Konarski, D. Ristevski, Kalanovski, Dimovski, Klečkarovski. Igrali još: Petrovski, N. Veljanovski, Maglovski, Lazarevski, Panovski, Petkovski, Velevski, Krstanovski

Spartak: Mirković, Dukić, Antonić, Banjac, Milošević, Maksimović, Mrkela, Torbica, Plavšić, Ilić i Milić. igrali još: Farkaš, Štrbac, Čiča, Mezei, Balabanović, Jočić, Ljubenović, Manojlović, Ivanović, Georgijević, Spremo, Matić, Zlatković i Jakovljević.

Subotičani su ostvarili i drugu pobedu za vreme svog boravka na pripremama koje obavljaju na Ohridu. Umesto planiranor rivala Sileksa, odigrali su utakmicu protiv Mladosti iz Resena pošto Sileks iz tehničkih razloga nije mogao doći.

Spartak je i u ovaj meč ušao u kombinovanom sastavu, gde su svi igrači dobili priliku da se pokažu. Poveli su subotičani u 21. minutu igre kada je Plavšić dubinskom loptom pronašao Milića koji je prevario golmana Mladost i loptu poslao u mrežu. Šest minuta kasnije Milić svojim drugim golom udvostručava prednost . Maksimović je udlično uposlio mladog napadača Milića koji je lukavo prebacio golmana Mladosti. U poslednjim trenucima prvog dela Mladost odličnim i neodbranjivimgolom Klečkarovskog iz slobodnog udarca sa oko 23 metara smanjuje na 2:1.

Drugo poluvreme Spartak je počeo sa kompletno novom posatvom osim golmana Mirkovića. Ivanović povećava prednost Spartaka na 3:1 u 55. minutu kada je zahvatio odbijenu loptu i sa 16 iskosa pogodio mrežu protivnika. Mladost je zapretila i preko Risteskog smanjila na 3:2 u 78. minutu. U finišu susreta subotičani su potvrdili dobru igru sa još dva gola. Jočić je sa svoje polovine uposlio Georgijevića koji se sjurio ka golu i iskosa sa 13 metara loptru poslao u mrežu. Konačan rezultat postavio Balabanović pet minuta pre kraja susreta za konačnih 5:2 u korist Spartaka.

Subotičani sledeći meč igraju u sredu 4. februara protiv Borca iz Čačka.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search