Fudbaleri Spartaka ponovo bolji od Javora

Ned, 21.04.2024 - 21:53 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva krv - Javor 1:0 (0:0)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 500. Sudija: Mitić Milan. Strelci: 1:0 Atule Kolins (62. minut)

Spartak Ždrepčeva krv: Vulić, Vitorović (80. Kerkez), Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Mijić, A.S. Đurasović, Stanojev, Todoroski (71. Tošeski), Krsmanović (55. Atule), Mudrinski (80. Ubiparip)

Javor Matis: Raičević, Bosić, Leandro (73. Mićić), Dolmagić (79. Miletić), Tojčić, Milošević, Gojković, Dukure, Petrović (73. Šarić), Skoko, Stjuart (79. Ratković)

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su za nepunih nedelju dana po drugi put savladali Javor Matis. Nakon poslednje utakmice u regularnom delu prvenstva ova dva rivala opet su se sastala u prvom kolu plej aut lige. Rezultat je bio isti kao u prošlom susretu, 1:0 u korist Spartaka. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Atule Kolins u 62. minutu. 

Spartak je imao inicijativu u prvom poluvremenu, međutim nije bilo nekih ozbiljnijih prilika za gol. Vodila se velika borba za svaku loptu zbog važnosti osvajanja bodova u borbi za opstanak. U nastavku susreta sličan odnos snaga na terenu. Jedini gol na utakmici postigao je Atule u 62 minutu samo sedam minuta nakon što je ušao u igru. Todoroski je proigrao Stanojeva koji je prošao po desnoj strani, ubacuj eloptu pred gol gde se najbolje snašao Atule nadskočio svoje čuvare i loptu poslao u mrežu za 1:0. Nakon primljenog gola Javor je odlučnije krenuo ka golu Spartaka.  Poslednju šansu za poravnanje imao je Marko Šarić, međutim golman Vulić je odlično sačuvao svoju mrežu.  

Nakon dve uzastopne pobede Spartak se našao u puno boljoj poziciji i sada trenutno zauzima prvo mesto u plej aut ligi sa 37 osvojenih bodova. U sledećem kolu subotičani gostuju ekipi Voždovca. 

Tagovi: 
Custom Search