Kako odabrati pravog knjigovođu

Čet, 26.02.2015 - 16:02 -- nikola.tumbas
 Kako naći dobrog knjigovođu
Kako naći dobrog knjigovođu

USAID Projekat za bolje uslove poslovanja, Valor Akademija i Regionalna privredna komora Subotica održali su radionicu „Uloga dobrog računovođe u olakšavanju pristupa kreditima za mala i srednja preduzeća“.

Predavači na radionici su bili stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti bankarstva i finansija: Ana Jolović team leader, Snežana Doder, ekspert korporativnih finansija i Una Sikimić, bankarski ekspert.

Radionica je osmišljena tako da vlasnicima i menadžerima malih i srednjih preduzeća pruži neophodna znanja i informacije o važnosti uloge računovođe i načinima na koje oni mogu da utiču na uspešnost i razvoj poslovanja preduzeća. Kroz interaktivan pristup i diskusiju sa predavačima, govoriće se o ulozi koju dobre računovođe treba da imaju u pristupu finansijskim sredstvima i uspešnoj saradnji koju ostvaruju sa bankama. Kroz primere iz prakse i poslovna iskustva stručnjaka, učesnici će moći da saznaju šta je dobro izveštavanje, kako se razlikuje dobar od lošeg računovođe i da istovremeno iz prve ruke dobiju konkretne savete o tome kako da unaprede saradnju sa bankama i dodatno razviju svoj posao.

Valor Akademija d.o.o.  pruža usluge profesionalne edukacije za finansijski sektor i privredu.  Klijenti su brojne finansijske kompanije, institucije i preduzeća iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Za više informacija posetite http://valorgroup.rs.

USAID Projekat za bolje uslove poslovanja, koji sprovodi Cardno Emerging Markets USA, je petogodišnja inicijativa pokrenuta u januaru 2011. godine. Cilj projekta je da pomogne Vladi Republike Srbije da poveća konkurentnost domaće ekonomije i privatnog sektora. Za više informacija posetite www.bep.rs.

Ličnosti: 
Custom Search