ŽOK Spartaka u borbi za drugu poziciju

Čet, 05.03.2015 - 22:40 -- dejan.vukovic

Odbojkašice Spartaka u petak 6. marta od 19 časova u Hali sportova dočekuju lidera na tabeli, ekipu Vizure u poslednjem kolu regularnog dela sezone. Susret dv eprvoplasirane ekipe veoma je bitan za subotičanke jer od ovog susreta im zavisi sa koje će pozicije krenuti u pleyof. Za drugo mesto im je nophodna pobeda.

Slobodan Galešev, iskusni prvi trener Žok Spartak ističe važnost susreta za njegov tim – U poslednjem kolu dočekujemo Vizuru, u utakmici koja odlučuje sa koje ćemo pozicije u plej-of. Vizura je već ranije obezbedila prvu poziciju i za njih ovaj susret nema rezultatsku važnost. Međutim, za nas je ovo utakmica koja odlučuje o plasmanu na drugo, treće ili četvrto mesto pred plej-of. Za drugo mesto nam treba pobeda od 3:0 ili 3:1, a za treću poziciju bar jedan bod moramo osvojiti. Ukoliki ostanemo bez bodova, bićemo na četvrtom mestu.

Trener subotičanki ima recept za pobedu Vizure - Moramo da odigramo najbolje što možemo, agresivno na servisui na bloku, ali i da se uklopimo u broj grešaka koje pravi i Vizura. Ako mi napravimo pet grešaka protivnik, ukoliko želi da osvoji set mora da napravi još 20 poena, što nije malo. Očekujem dobru utakmicu i da ostvarimo rezultat koji želimo.

Pozivamo ovom prillikom subotičku publiku da dođe u Halu sportova i svojim bodrenjem podrži  devojke da ostvare pobedu i obezbede drugo mesto pred pley of. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search