Barbosa - Mogućnost izbora elegantne poslovne konfekcije

Pet, 03.04.2015 - 13:25 -- nikola.tumbas

Butik “Barbosa”, nalazi se na uglu preko puta Franjevačke crkve, nudi širok asortiman od kaputa, odela, sakoa, košulja do kravata i ženskih torbi.

Emir Sušić, diplomirani ekonomista, vlasnik firme Luminex d.o.o., rođeni Subotičanin, govori o izvorima finansiranja i poslovanju poslovne jedinice butik “Barbosa”.

- U našem gradu nije postojao objekat u kome bi se našao širok asortiman elegantne poslovne konfekcije za muškarce i žene. Iz prethodnih kontakata sa vlasnicima Barbose, (Barbosa je vlasništvo firme UTIP d.o.o. iz Novog Pazara) oni su odlučili da ja budem zastupnik njihovog brenda  u Subotici.

Izvori finansiranja su lični, prostor je u vlasništvu grada a licitacijom se došlo do zakupa.

Tako da je butik otvoren 14.oktobra 2013. godine. Meni je interesantno jer sve je domaća roba! Sve se šije u Srbiji. Sada imamo još jednu kolekciju koja se zove “Katrin”, nekada su imali butik u prostorima HPKC Galleria ali su na kraju tamo zatvorili i sada smo mi zastupnici za Suboticu.

Posle godinu dana uočili smo da su ljudi, stalni klijenti, zadovoljni našom robom i da nam se vraćaju, samim time promet se povećao.

Artikli se prodaju i na četiri rate preko sindikalnih kredita i do šest rata na čekove.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search