Utoplite zimu u Wellnes & Spa centru hotela Prezident

Pon, 18.01.2016 - 11:03 -- dejan.vukovic

Wellness & Spa centar hotela "Prezident" u zimskom periodu pruža vam toplinu i svežinu.

U svojoj bogatoj ponudi u hladnim zimskim danima hotel raspolaže sa zatvorenim bazenom koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. sa temperaturom vode od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba. Gostima se nudi i suva finska sauna za 6 osoba kao i hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji gostima pruža intimnu atmosferu.

Fitness centar je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima i kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper). Gostima je na raspologanju nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.

Hotel ima i otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba kao i vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep) sa temperaturom vode od 26-28 °C. Sezona otvorenog bazen aje od 01. maja do 01. oktobra. 

Svi zainteresovani usluge Wellnes & Spa centra, za one koji nisu gosti hotela, mogu koristiti svaki radni dan od 8-20 časova uz prethodnu rezervaciju.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search