Veterani FK Crvena Zvezda u Višnjevcu

Uto, 24.05.2016 - 01:16 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Udarnik iz Višnjevca organizovao je prijateljsku utakmicu svojih veterana protiv FK Crvena Zvezda.

Utakmica je privukla veliko interesovanje pa se na terenu u Višnjevcu okupio veliki broj lljubitelja fudbala koji su uživali u fudbalskim potezima obe ekipe. Igralo se 2x30 minuta a interesantno je da je ekipa Udarnika nastupila sa četiri postave. Slavila je ekipa Crvene Zvezde pobedivši sa 4:1. Proslavio se Nenad Vanić koji je dao tri gola za crveno-bele dok je jedan gol dao Janković Marko. Najlepši gol na utakmici postigao je Lazić Saša odlično izvedenim slobodnim udarcem. Prebacio je živi zid i loptu smestio u sam ćošak gde se spajaju stativa i prečka. 

Crvena zvezda je nastupila u sledećem sastavu: Babić Dragan, Nikolić Branko, Petrović Aleksandar, Janković Slavoljub, Ćula Slaviša, Stevović Dragan, Petrović Vladimir, vanić Nenad, Bursać Nikola. Koroman Ognjen, Borovnica Zdravko. rezerve: Janković Marko, Žikić Vlada, Bakić Nikola, Mandić Danilo, Mandić Zoran, Petrović Miroslav. 

Udarnik je počeo u sledećem sastavu: Milinković Jovan, Smiljić Timotije, Injac Kosta, Milinković Zdravko, Lazić Dejan, Tomić Željko, Zaboš Tibor, Ožvar Tihomir, Kopunović Dragan, Farkaš Tihomir i Sivić Damir

Nakon utakmice veterani su nastavili druženje uz muziku i posluženje.     

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search