Bačka porazom započela nastavak sezone

Ned, 12.03.2017 - 12:47 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 - Radnički (Šid) 0:1 (0:0)

Subotica,Stadion Bačka 1901, Gledalaca: 200. Sudija: Edža Stefan ( Novi Sad), Strelac: Boričić 68min

Bačka 1901: Tasić, Sili, Milikić (70. Stošić A.) Kiš, Zolnajić, Pejović, Matijević (77. Nađ), Stamenković, Jakovljević, Vojnić (81. Francišković), Bursać

Radnički: Žakula, Rodić, Draganović, Vuković, Puškaš (90. Jovanović) Gluhović, Mušikić, Boričić, Mačužić, Považan (84. Tomić), Labović.

Fudbaleri Bačke sa izuzetno mladom postavom sa kojom nastupaju u nastavku sezone minimalnim porazom su započeli nastavak sezone u Sroskoj ligi grupa Vojvodina. Na stadionu Kod Somborske kapije slavio je Radnički golom Boričića u 68. minutu. 

U prvih dvadesetak minuta nije bilo ozbiljnijih prilika za gol. Igra se najčešće odvijala na sredini terena sa izjednačenom igrom oba rivala. Prvu ozbiljniju priliku imali su gosti kada se Boričić oslobodio svojih čuvara ali odličnom intervencjiom golmana Tasića rezultat se nije menjao. Malo kasnije Radnički je zapretio iz slobodnog udarca kada je odbijenu loptu prihvatio Draganović, međutim ponovo je Tasić bio siguran. Uzvratila je Bačka preko Vojnića koji nije bio dovoljno precizan.

U nastavku susreta Bačka je zaigrala neštio ofanzivnije i stvorila par poluprilika, međutim do gola dolaze gosti. Slično kao i u prvom poluvremenu Boričić se izvanredno oslobodio svog čuvara, međutim sada je bio i precizan, pogodio je desni ugao golmana Tasića za konačnih 0:1.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search