Pred vojvođanski derbi predstavljena dva nova igrača

Pet, 25.08.2017 - 23:25 -- dejan.vukovic

Na današnjoj konferenciji za štampu FK Spartak najavljena je utakmica protiv Vojvodine koju subotičani igraju u subotu 26. avgusta sa početkom od 20 časova u Novom sadu a nakon toga su predstavljena dva nova igrača koji su pojačali sastav subotičana. 

 Utakmicu protiv novosađana najavio je Savo Pavićević, pomoćni trener Spartaka. - Poznajemo kvalitete Vojvodine koji ima odličan tim i njihovi rezultati im daju za pravo da budu favoriti u ovom duelu. Međutim, i naši rezultati nam daju za pravo da se nadamo pozitivnom ishodu. Gledamo samo sebe, moramo pozitivno da razmišljamo da uđemo u utakmicu maksimalno skoncentrisani, da probamo da se borimo za svaku loptu i tada mislim da možemo da dođemo do dobrog rezultata. 

Spartak nema nekih ozbiljnijih problema sa povredama - svi su momci uglavnom u pogonu, jedino još nije jasna situacija sa Sahimurom, koji je jako bitan za našu igru. Videćemo još sutra njegovo pravo stanje pa ćemo uz lekarsku ekipu odlučiti o njegovoj igri. 

Ekipa Spartaka pojačana je za dvojicu novih igrača koji su potpisali vernost sbotičanima na tri godine. Subotičkim golubovima pridružili su se Anđelo Rudović i Luka Belić.

Luka Belić je prošao školu OFK Beograda a zapamćen je po tome što je najmlađi igrač koji je nastupao u Super ligi. Nakon toga je prešao u Vest Hem zatim u Madervel a poslednju polusezonu je proveo u  Celjeu. -  Mislim da je Spartak odlična prilika za mene. Imamo mlad tim i odlične uslove. Odrastao sam u Srbiji igrao za OFK Beograd i pozanejm situaciju ovde. Liga je sve kvalitetnija i jača i radujem se što ću igrati u Spartaku. 

Drugi igrač koji je postao novi član plavih golubova je Anđelo Rudović koji igra na poziciji krilnog napadača a po potrebi može da zaigra i u samom špicu. Dolazi iz Petrovca a pre toga igrao u omladinskoj selekciji PSV - Nisam puno razmišljao kada mi je stigla ponuda od Spartaka. Video sam da se radi o mladom timu koji ima odličnog trenera. Odmah sam prihvatio ponudu jer smatram da u Spartaku mogu da pokažem šta znam i šta umem. Moj talenat uz rad i trud u Spartaku bi trebalo da mi bude odskočna daska u daljoj karijeri. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search