Poznati finalisti Letnjeg turnira u malom fudbalu

Sre, 30.08.2017 - 23:55 -- dejan.vukovic

Nakon današnjih utakmica poznati su finalisti Letnjeg turnira u malom fudbalu. Ekipe Su Tima i Kraljevine Srbije boriće se za pobednički ček vredan 100.000 dinara. 

Subotička publika mogla je da uživa u dve odlične polufinalne utakmice koje su odlučene nakon velike borbe. U prvom susretu Su Team i Milenium su regularni deo završili sa 1:1, te je finalista odlučen posle boljeg izvoženja penala. Spretnija je bila ekipa Su Teama koja je sa ukupnih 3:2 ušla u finale.

Po do sada prikazanim igrama drugo polufinale je bilo finale pre finala. Utakmica između Prologisa i Kraljevine Srbije obilovala je rezultatskim preokretima i lepim potezima sa obe strane. Vodio je Prologis sa 2:1 i 3:2, međutim Kraljevina Srbije je oba puta uspela da se vrati i poravna rezultat. U finiš meča ušlo se rezultatom 3:3, da bi u poslednjih dva ipo minuta Kraljevina Srbije iskoristila brojniju i kvalitetniju "klupu" da postigne čak tri gola i plasira se u finale Letnjeg turnira. 

Letnji turnir se nastavlja u petak 1. septembra utakmicom za treće mesto u 20 časova i velikim finalom koje je na programu u 21 čas.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search