Формиран Актив жена Јединствене Србије

Sub, 27.01.2018 - 15:17 -- darko.kovacevic

Градски одбор Јединствене Србије у Суботици, обавештава јавност да је након формирања Месног одбора „Дудова шума“, формиран и Актив жена Градског одбора Јединствене Србије у Суботици.

Оснивачка Скупштина је одржана 25.01.2018. године, а за председника је изабрана Тијана Срдић, дугогодишњи активиста у омладинској политици. Студирала је на Правном факултету и Бизнис академији. Годину дана је похађала Међународно хуманитарно право на Факултету политичких наука. Била је стипендиста Конрад Аденауер Фондације и самим тим учествовала на многобројним међународним семинарима. А недавно и на највећем скупу младих из целог света под окриљем Уједињених нација, одржаних у
Русији.

Изабране су и три потпредседнице:

  • 1. Александра Шмања, рођена 23.04.1991. у Суботици. Завршила Економски факултет (мастер економиста-смер менаџмент).
  • 2. Ивана Маргетић, рођена 26.07.1985. Завршила Природно математички факултет – Департман за географију - Дипломирани менаџер туризма. Била врхунски спортиста – првак света у каратеу.
  • 3. Доминика Валашек, рођена 21.05.1994. у Суботици. Завршила средњу медицинску школу, тренутно ради и ванредно студира.

У наредном периоду следи формирање нових Месних одбора на територији целе Суботице и упознавање грађана Суботице са планом и програмом рада Јединствене Србије.

Ličnosti: 
Custom Search