Fudbalerke Spartaka pobedom započele plej of

Ned, 22.04.2018 - 13:16 -- dejan.vukovic

ŽFK Spartak - ŽFK Vojvodina 3:0 (0:0)

Gradski stadion u Subotici. Sudija: Marina Višnjić (Kragujevac). STRELCI: Dorine 60’, 90’, Slović 75’

ŽFK Spartak: Kostić, Krstanoska (Baka), Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Aimee, Filipović, Dorine Nina, Pavlović, Matić (Kričak),

ŽFK Vojvodina: Đapić, Denda, Belovan, Milić, Burkert (Plavšić), Savanović, Ivanović, Trbojević (Gajdobranski), Delić, Marjanović (Stupar), Jonović

Fudbalerke Spartaka pobedom su započele plej of. Subotičanke su slavile u vojvođanskom derbiju pred svojom publikom sa 3:0 a sva tri gola su postignuta u drugom poluvremenu. 

Gošće iz Novog Sada su prijatno iznenadie posebno u prvom poluvremenu. Najbolja u redovima domaćih Nina Dore zapretila je u 3. minutu, međutim njen pokušaj glavom uspešno zaustavlja Đapićeva, golman Vojvodine. U prvom poluvremenu Spartak je imao još dve lepe prilike za vodstvo, međutim Dorine je bila za malo kratka a šut Pavlovićeve iz daljine brani Đapić. 

Drugo poluvreme počelo je šansom Vojvodine, Trbojevićeva je dobrim šutem pokušala da iznenadi čuvara mreže subotičanki, Milicu Kostić, međutim lopta odlazi iznad okvira gola. Golubice su do vodstva došle u 60. minuti, Tijana Matić ubacuje loptu sa desne strane, a Nina Dorin glavom iz neposredne blizine sprovodi je u mrežu za 1:0. Nakon 15 minuta domaće su duplirale prednost kada je kapiten Violeta Slović iskoristila kiks Tanje Đapić kojoj je ispala lopta nakon što je u skoku bila najviša kod kornera Spartaka, te iz neposredne blizine loptu lako poslala u mrežu. Konačan rezultat postavila je Nina Dorin u poslednjim trenucima susreta nakon odličnog prodora Tijane Filipović. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search