"Naš market" - nova komšijska radnja po meri Subotičana

Ned, 08.07.2018 - 22:11 -- dejan.vukovic

Na uglu ulica Stipe Grgića i Braće Majer nedavno je otvorena nova komšijska radnja "Naš market" koja je svojim konceptom "sveže, kvalitetno, jeftino", već u prvim danima zadobila poverenje kupaca.

Ponuda je prilagođena svakodnevnoj kupovini, zbog čega se ovde u svakom momentu mogu naći svi prehrambeni proizvodi - počev od svežeg hleba, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, raznih namaza, konzervirane hrane, grickalica, konditora, napitaka, do kućne hemije i sredstava za ličnu higijenu. U rashladnim vitrinama i zamrzivačima ponuđen je bogat izbor zamrznutog programa, sladoled i piće.

- Bili smo prijatno iznenađeni kada smo čuli da će radnja u našem kraju biti renovirana. Sada izgleda lepo i uređeno, rekla bih "umiveno". Na otvaranju radnje smo dobili i poklon - praktičnu platnenu torbu koju sada nosim svakog dana u kupovinu - kaže Slavica S. (42).

Sa ovim mišljenjem slaže se i Jovo M. (61):

- Svako naselje u Subotici treba da ima jednu ovakvu radnju. Nismo u mogućnosti da svakog dana odlazimo u "velike" kupovine, a ni tada se ne može kupiti baš sve što je potrebno za kuću. Uvek nešto zatreba u toku dana, i onda dolazimo ovde, u "Naš market". Zadovoljan sam cenama, i posebno odabranim proizvodima koji su sada na akciji.

Akcija koja je u toku i koja će trajati sve dok bude zaliha, donosi šest proizvoda po sjajnim cenama:

  • Suncokretovo ulje "Dijamant" 1l/110 dinara
  • Cerski kačkavalj "Mlekara Veliko selo" 1kg/624 dinara
  • Smrznuti grašak "Takovo" 1kg/116 dinara
  • Žu-žu smrznuto pecivo sa susamom 1kg/119 dinara
  • Kafa mlevena "C kafa" 100g/79 din
  • Testenina 1kg/107 dinara - na poklon se dobija kesica supe "Zvezdica"

Ono što je zanimljivo jeste to da veliki broj proizvoda ima iste ili čak i niže cene od onih u hipermarketima. Takođe, ovde se nude i proizvodi malih proizvođača kakve "velika" konkurencija ne može da ponudi. Među takvim proizvodima je upravo izvrsni Cerski kačkavalj koji može da "izađe na crtu" najkvalitetnijim i često preskupim sirevima.

"NAŠ MARKET" - SKROMAN POČETAK I VELIKI PLANOVI

Tendencija je da u budućnosti "Naš market" preraste u mini lanac komšijskih radnji.

- Imamo želju za daljim razvojem, i potrebu da potrošačima ponudimo nešto novo. Stalo nam je da u našim marketima ne vlada onaj otuđeni odnos između kupca i prodavca kakav se često može osetiti u velikim trgovinskim lancima. "Naš market" smo uređivali tako da svakom kupcu pružimo ugodnu kupovinu, da pre svega osete da su ovde dobrodošli. Cilj je da na ovakav način oplemenimo i ostala gradska naselja u Subotici - kažu u ovoj radnji.

Njihovu želju da budu na usluzi kupcima, potvrđuje i radno vreme. "Naš market" je otvoren od ponedeljka do petka u vremenu od 7 do 22 sata, subotom od 7 do 20h, nedeljom od 8 do 20h.

Sa kupcima komuniciraju i putem Fejsbuk stranice "Naš market" gde se mogu pogledati aktuelni popusti, i isto tako uputiti predlozi i sugestije za još bolju uslugu.

Autor teksta: 
Custom Search