Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Fudbalerke Spartaka počele pripreme

Uto, 29.01.2019 - 00:15 -- dejan.vukovic

U ponedeljak, 28. januara, sa pripremama je počeo prvi tim Ženskog fudbalskog kluba Spartak. Boris Arsić, trener aktuelnog šampiona Srbije, okupio je dostupne igračice na Gradskom stadionu u Subotici, a nakon kraćeg sastanka održan je i prvi trening.

Boris Arsić na raspolaganju nije imao kompletan tim, dobar deo igračica ima reprezentativne obaveze, a očekuje se da se ekipa uskoro kompletira. Deo prelaznog roka je završen, kroz angažman uglavnom mladih reprezentativki Srbije, a u Subotici su u potrazi za još jednom iskusnijom igračicom u veznom redu, najverovatnije pojačanje stiže iz inostranstva. – Nismo kompletni i očekujemo da nas se priključe reprezentativke i igračice iz inostranstva. Prvi deo priprema ćemo obaviti u Subotici, prvi prijateljski meč igramo protiv Segedina, a zatim idemo na desetodnevne pripreme u Antaliju. Tamo ćemo odigrati i tri meča. Sledi nam zatim još jedna reprezentativna pauza, a nakon toga i generalna proba protiv Osijeka – ističe Boris Arsić, trener Spartaka, pa se okreće ambicijama u nastavku: – Sledi nam plej-of, zahtevno takmičenje, protiv rivala koji su motivisani protiv šampiona. Pokušaćemo da dođemo do našeg cilja, titule prvaka Srbije. Idemo korak po korak, titula je prioritet, ukoliko se ukaže prilika, pokušaćemo i da osvojimo Kup. Ako ispunimo prvi cilj, onda nam je sledeći ulazak u Ligu šampiona.

Ličnosti: