Odbojkaši Spartaka obradovali decu "Kolevke"

Pet, 03.01.2020 - 21:38 -- dejan.vukovic

Nekadašnji novogodišnji koktel koga su organizovali u Muškom odbojkaškom klubu Spartak pre nekoliko godina zamenjen je akcijom pomoći deci iz Doma "Kolevka".

U akciju se uključuju i ljubitelji odbojke u Subotici koji, sada već tradicionalno, na poslednju utakmicu Golubova u kalendarskoj godini donose slatkiše, a onda, uz podršku svih iz MOK Spartak sledi poseta jedinom domu ovakve vrste u Vojvodini. A koliko su odbojkaši bili čekani u "Kolevci" moglo se videti po radosnim dečijim licima koja su dobila priliku da se druže sa sportistima, ali i da im kroz prigodan program pokažu kako dočekuju Deda mraza, ali i kako dočekuju sve one koji odvoje malo slobodnog vremena za njih. Osmesi kojima su odbojkaši dočekani brzo su napunili sva srca.

– Drago nam je što i ove godine imamo priliku da obradujemo decu "Kolevke" i da im donesemo poklone koje smo sakupili zajedno sa našim gostima na utakmici. Dirljivo je bilo gledati kako ljudi dolaze, ostavljaju svoje priloge, a nismo bukvalno videli nikoga da je došao na utakmicu, a da nije ostavio bar čokoladu – istakao je Duško Guslov, predsednik Muškog odbojkaškog kluba Spartak, dok je Nemanja Jungić, kapiten Subotičana, potvrdio da je ovo akcija koja je prerasla u tradiciji i koja donosi svima zadovoljstvo: – Hvala publici koja je dolazila na naše utakmice i koja je na kraju i donela prilog za naš zajednički poklon. Pozivam i sve druge kolege iz subotičkih klubova, ali i svih klubova Srbije da pronađu način da obraduju nekome kome je ovakva podrška potrebna, jer naše malo njima znači mnogo.

Custom Search