Program za jun Fondacije Danilo Kiš

Uto, 02.06.2020 - 12:38 -- darko.kovacevic

U junu mesecu nastavljamo sa raznovrsnim kulturnim program – onlajn, koji smo pripremili za vas u saradnji sa mentorima i polaznicima radionica Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”.

U okviru Radionice ličnog razvoja radimo na ličnom razvoju i jačanju svojih kapaciteta. Video predavanja drži Izabela Zeković, NLP praktikantkinja, voditeljka Radionice ličnog razvoja i Omladinskog kluba u organizaciji Fondacije.

U sklopu Kluba ljubitelja muzike, filozofije i filma imaćete priliku da čitate tekstove profesora filozofije Dragana Krstića, voditelja ovoga kluba, te vas pozivamo da u nastavku teksta svojim komentarima učestvujete u online filozofskoj raspravi.

U okviru programa „Kiš teatar predstavlja“ prikazujemo vam individualne vežbe, kao i kazivanja poezije polaznika pozorišnih radionica Kiš teatra na srpskom i mađarskom jeziku Fondacije “Danilo Kiš”.

U sklopu programa “Otvorena scena” promovišemo mlade muzičar/ke Subotice.

Članovi Književnog kluba se svakoga petka od 20 časova sastaju u virtuelnoj učionici, gde razvijaju svoje veštine pisanja, uz pomoć mentora radionice Sanje Babić, profesora književnosti.

U našoj Onlajn galeriji možete da pogledate radove vizuelnih umetnika Subotice, kao i radove učenika likovnih i grafičkih smerova Politehničke škole Subotica, koje izlažemo u saradnji sa njihovim profesorima.

Sve mlade umetnike, kao i mlade ljude koji se bave umetničkim stvaralaštvom, pozivamo da nam šalju svoje radove (crtež, slika, fotografija, kratak video, gif…) za rubriku „Pazite na kulturu, kultura pazi na vas“, koje ćemo objavljivati na našoj fejsbuk i instagram stranici. Najkreativnije radove očekuje simbolična nagrada. Radove možete da nam šaljete na adresu: [email protected], možete da nam se javite i putem naše fejsbuk stranice: https://www.facebook.com/fondacija.danilokis/ , a pozivamo vas i da nas zapratite na instagramu: @fondacija_danilokis.

U drugoj polovini juna očekuje vas i jedan zanimljiv multimedijalni konkurs, kao i nekoliko iznenađenja.

Pratite nas i ostanite sa nama.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search