Cvećari najzad otvorili sezonu vašara

Čet, 03.06.2021 - 10:56 -- nikola.tumbas

Tradicionalni Flora garden sajam cveća najzad je pokrenuo dešavanja oko Plave fontane. Tradicionalna proletnja manifestacija Udruženja Seljaka Subotica koja je u toku, regionalna izložba i vašar cveća „Garden Flora“ se održava na trgu republike na poprečnom šetalištu kod plave fontane u od 3 do 6 juna 2021. godine.

Zatvaranje izložbe i vašara cveća „Garden Flora“ će biti u nedelju 6. juna 2021. godine u 16 sati. Obeležavanje manifestacije Garden Flora će biti u nedelju.

Info: za Udruženje seljaka Subotica Kiss Arpad

*

Prilog: Saopštenje udruženja seljaka Subotica povodom vašara cveća "Garden Flora"

Izjava povodom zatvarnja tradicionalne vrlo uspešne manifestacije regionalne izložbe i vašara cveća „Garden Flora“  Udruženja Seljaka Subotica, koja se održala na trgu republike na poprečnom šetalištu kod plave fontane u subotici od 3. do 6. juna 2021. godine.  Posle duge stanke u odžavanju manifestacija u subotici zbog pandemije virusa, probili smo led održivši proletnji vašar i izložbu cveća „Garden Flora“  što je gradjanstvo primilo sa velikim zadovoljstvom.

Izjavljujemo da smo održali kontinuitet u organizovanju regionalne izložbe i vašara cveća „Garden Flora“  manifestacije Udruženja Seljaka Subotica u subotici i zadržavamo sva stečena prava organizovanja izložbe i vašara cveća.

Želimo se zahvaliti na konstruktivnoj podršci i saradnji grdaskoj upravi, sekretarijatu za komunalne  delatnosti energetiku i saobraćaj,  graditeljima standova Nepkeru, izlagačima iz regiona subotičkog okruga, jkp čistoći i svima koji su doprineli održavanju uspešne manifestacije Udruženja Seljaka Subotica, regionalne izložbe i vašara cveća „Garden Flora“ izmedju ostalih i salonu Simpo i prodavnici Metalac.

Delatnost Udruženja Seljaka Subotica je podrška održivom agrarnom i ruralnom razvoju  sa naglaskom na seljačka porodična gazdinstva, te sa tog aspekta naglašavamo da je po standardima opravdnost prevoza robe lokalnog karaktera, definisano kilometrima. 

Udruženje Seljaka Subotica

::

Ličnosti: 
Custom Search