Radionica: Offline za mentalno zdravlje

Uto, 13.09.2022 - 13:31 -- darko.kovacevic

Usled prekomernog korišćenja smart telefona i interneta, danas često zaboravljamo ono važno - da o drugoj osobi možemo saznati više ličnim susretom nego putem društvenih mreža. Osim toga, vreme provedeno u virtuelnom svetu može uticati na naše raspoloženje, posebno ako se susretnemo sa sadržajima koji nisu nužno istiniti, ali nas ipak mogu uznemiriti.

Zato te pozivamo na radionicu koja se bavi ovim temama na interaktivan i zabavan način i kroz razgovor. Radionica će ti pružiti priliku da naučiš više o sebi, o važnosti emocija i da provedeš vreme uz dobro raspoloženu zajednicu, umesto na internetu, gde nam je mentalno zdravlje u fokusu.

Radionica će se održati u sredu, 14. septembra 2022. godine, u Fondaciji “Danilo Kiš” (zgrada Jadran, polusprat pre Dečjeg pozorišta), sa početkom u 19 časova. Radionicu vodi Endre Mošo u sklopu projekta “Unapređenje mentalnog zdravlјa mladih kroz omladinski rad”, koji sprovodi Grupa “Hajde da...” uz podršku Saveta Evrope kroz Evropsku omladinsku fondaciju (EYF).

U radionici mogu da učestvuju mladi do 30 godina. Učešće je besplatno.

Program su podržale Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” i Grupa “Hajde da...”.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search