Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Bajše

Ned, 12.05.2024 - 00:27 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Bajša 4:0 (2:0)

Subotica„ Stadion Kraj somborske kapije“. Sudija: Predrag Mrđenović (Vrbas). Strelci:1:0 Bašić-Palković (16.), 2:0 Matijašević (40.), 3:0 Bašić – Palković (55.), 4:0 Nenadović (84.)

Bačka: Sabo, Bursać, Kiš, Gnjatović,Milijašević (70. Kujundžić), Arežina (70. Šijačić) , Vrana (56. Temunović), Radmanović, Mezei, Bašić-Palković (64. Nenadović), Matijašević (64. Malenčić).

Bajša: Šmit (88. Stojanović), Šević (78. Stevanović), Varga, Tamaš Nađ, Batori, Oliver Nađ, Vučković, Marinković, Savin, Krmar, Morović (70. Darko Rahić).

Fudbaleri Bačke pobedili su sa 4:0 ekipu Bajše u utakmici 27. kola Vojvođanske lige grupa Sever. Utakmica je odigrana po lepom vremenu a publika je mogla da uživa u kvalitetnoj utakmici gde je postignuto četiri gola.  

Počeli su domaćini ofanzivno urtakmicu i u 16. minutu stigli do vodstva. Radmanović je uputio odličan pas do mladog Bačić Palkovića koji utrčava u šesnaesterac i iskusno loptu šalje u mrežu pored golmana Bajše. Gosti su nakon primljenog gola zaigrali ofanzivnije i u dva navrata imali dobre prilike za poravnanje. Bačka je u finišu prvog poluvremena preuzela inicijativu i ponovo bila konkretnija. Prednost su duplirali u 40. minutu a ponovo je Radmanović bio kreator akcije. Pronašao je Matijaševića koji duplira prednost crveno-belih na 2:0.  

U nastavku utakmice fudbaledri Bačke su nastavili da kontrolišu utakmicu. Mladi Andrej Bašić-Palković je u 55. minutu povećao prednost na 3:0 svojim drugim golom na utakmici. Nakon visokog vodstva domaćina, utakmica je izgubila na tempu. Gosti nisu imali rešenja da dođu do gola i smanje rezultat.  U finišu utakmice Bačka dolazi i do četrvtog gola, Malenčić je prošao po desnoj strani uposlio Nenadovića koji sa par metara loptu šalje u mrežu.  

 

Tagovi: 
Custom Search