Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Milorad Ćopić

Osamnaesti po redi Super Enpi Kup u organizaciji karate kluba Enpi održan je u Hali sportova u nedelju 26. marta. Učestvovao je 1220 takmičara u ženskoj i muškoj konkurenciji. 

Organizator Milorad Ćopić zadovoljan je odzivom takmičara - Učestvovalo je 78 klubova sa 1220 takmičara iz 11 zemalja. Ova godina je bila  malo specifična zbog novog Zakona o sport koji je stupio na snagu u Srbiji, zbog čega je odziv slabiji u odnosu na prošlu godinu, ali sa 1220 takmičara je ponovo najmasovniji turnir u Srbiji i u regionu. Održali smo kvalitet i kvantitet turnira i svi koji su došli su veoma zadovoljni. Mnogi su stigli dan ranije te su posetili Grad, jezero Palić, ergelu Kelebija i mnoge znamenitosti što pruža Subotica. Karate klub Enpi je nastupio sa 105 takmičara u svim uzrasnim...

detaljnije
Pon, 27.03.2017 - 20:53

09.01.2017. Zavičajna zajednica Republike Srpske iz Subotice je obeležila i proslavila slavu Sveti prvomučenik i arhiđakon Stefan i 25 godina od stvaranje i opstajanja Republike Srpske. Zavičajna zajednica Republike Srpske iz Subotice broji 1700 članova i okuplja 14 udruženja čime građani koji vode poreklo sa područja Republike Srpske, Hrvatske i Crne Gore. Udruženje je osnovano 02.11.2014. u Subotici. Proslava i obeležavanje je upriličeno u ugostiteljskom objektu "Jelen Salaš" gde je bilo prisutno 150 zvanica kako sa prostora Republike Srpske tako i sa prostora Srbije.

Uto, 10.01.2017 - 10:54

U prostorijama Otvorenog univerziteta u Subotici, održana je redovna III godišnja Skupština ZZRS-Subotica (Zavičajna zajednica Republika Srpska - Subotica). Sednicu je vodio i njome presedavao predsednik Skupštine ZZRS-Subotica g. Duško Simić. Nakon izabranog radnog predsedništva, članova radnih tela, i konstatacije da sednici prisustvuje dovoljan broj delegata (90), prisutnima se obratijo predsednik I.O. zajednice g. Milorad Ćopić. U svome izlaganju u proteklom periodu istakao je da je udruženje imalo niz dobrih projekata, kako u humanitarnom, tako i u društvenom  radu, i da  je dosta radilo na afirmacijii članstva, i da na današnji dan imamo preko 1.700 članova. Posebno je pohvalio naše podružnice u Novom Žedniku i Đurđinu, kao i udruženje Vrbljanaca GO u Subotici...

detaljnije
Ned, 18.12.2016 - 01:10

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske (BIH), i njeni predstavnici u Srbiji, prisustvovali su 28.maja otvaranju ogranka zavičajne zajednice "Republika Srpska" u hramu Srpske Pravoslavne Crkve u Đurđinu.

Pon, 30.05.2016 - 12:45

Super Enpi karate kup je po 17. put je održan u Subotici u organizaciji karate kluba Enpi. Okupilo se preko 1600 takmičara u raznim starosnim kategorijama iz 15 zemalja Evrope koji su ovaj turnir iskoristili za proveru forme pred nastupajuće Evropsko prvenstvo. Organizatori su namestili 16 borilišta od kojih je 12 bilo u velikoj sali a 4 borilišta, na kojem se takmičili najmlađi, su bili postavljeni u stonoteniskoj sali. 

Velike zasluge za uspešnu organizaciju idu Organizacionom Odboru na čijem čelu se nalazio Bogdan Laban koji je pozdravio sve učesnike na svečanom otvaranju. - Veoma sam ponosan što sam po drugi put na čelu jednog ovakvog Organizacionog odbora. Prošle godine u oktobru mesecu smo organizovali Prvenstvo Sveta na kojem smo imali oko 2.000...

detaljnije
Ned, 20.03.2016 - 23:22

Subotica će u nedelju 20. marta biti domaćin internacionalnog karate turnira "Super Enpi Kup " koji se u našem gradu održava po sedamnaesti put. Ove godine okupiće se oko 1500 takmičara iz skoro 15 Evropskih država.

Turnir je najavio Milorad Ćopić, predsednik karate kluba Enpi glavni organizator ovog velikog takmičenja. - Očekujem da će ove godine ovo biti najbolja organizacija Super Enpi kupa, pošto smo stekli odlično iskustvo u organizaciji Svetskog prvenstva koje je prošle godine održano u Subotici. Po ocenama svim prisutnih to je bilo najbilje organizovano Svetsko prvenstvo do sada. Isti Organizacioni Odbor na čelu sa Bogdanom Labanom je i na ovom turniru pa očekujem da se ponovo pokažemo u odličnom svetlu. Zahvalio bih se svim ljudima koji su nam...

detaljnije
Pet, 18.03.2016 - 12:30

Karate klub Enpi je imao veoma uspešnu 2015 godinu, rečeno je na završnoj manifestaciji koja je održana u Dečijem pozorištu. Klub se može pohvaliti sa dve masovne organizacije, Super Enpi karate Kupom i Svetskim prvenstvom koje je održano u Subotici. Na Svetskom Šotokan šampionatu okupilo se preko 2.000 takmičara iz 38 država. 

Pored masovnih organizacija klub je ostvario i odlične rezultate u tekućoj godini. Učestvovali su na preko 50 takmičenja gde je osvojeno čak 360 medalja od kojih je 161 zlatna među kojima ima sa Svetskih i Evropskih prvenstva kao i sa prvenstva Srbije. Na završnoj manifestiji predsednik kluba Milorad Ćopić se zahvalio najuspešnijima i podelio im pehare za ostvarene rezultate. Najuspešniji takmičar u 2015 godini je bio Đođre Vuković osvajač dve srebrne...

detaljnije
Pon, 28.12.2015 - 11:23

U Subotici, u Hali sportova “Dudova šuma”, danas je svečano otvoreno 23. Svetsko šotokan prvenstvo u karateu i 8. Svetski kup šotokan federacije.

Na ovoj svetskom prvenstvu takmiči se preko  2.000 najboljih karatista iz 35 država.

Milorad Ćopić, predsednik Šotokan karate saveza Srbije, pozdravio je goste i naglasio da je organizacioni odbor na čelu sa Bogdanom Labanom učinio sve da se takmičari osećaju lepo u Subotici i našoj državi.

Potom je takmičare i goste manifestacije pozdravio je Bogdan Laban, predsednik organizacionog komiteta prvenstva otvorivši takmičenje rečima:

- Poštovani prijatelji, dame i gospodo, dragi takmičari!

Pripala mi je izuzetna čast da u ime predsednika organizacionog odbora poželim otvaranje i uspešne rezultate na...

detaljnije
Sub, 10.10.2015 - 18:55

Завичајно удружење ``Далмација`` Суботица основано је 12. 06. 2010. године.

ЗУ Далмација обележила је 21.09. своју славу - Мала Госпојина.

У складу са својим просторним, финансијским и људским потенцијалом чува од заборава и унапређује традицију, културу и обичаје Далмације.

Организујемо турнире у балотању ( боћање ), бришкули и трешету, организујемо излете нашим духовном - сакралним објектима, посјећујемо Сабор у Крушедолу, организујемо и одржавамо завичајне вечери са интересантним и разноврсми, културним и умјетничким програмом и још низ манифестација.

Буде ли финансијских средстава наше активности ћемо интензивирати. Данас смо свечано обиљежили и нашу Славу - Мала Госпојина. Било је дивно дружење са добрим људима! Ево и неколике слике са Славе.

...

detaljnije
Uto, 22.09.2015 - 09:30

Danas je u Hali sportova održan 16. po redu Super Enpi karate Kup u organizaciji karate kluba Enpi. Učestvovalo je oko 1.700 takmičara iz preko 100 karate klubova koji su došli iz 12 država Evrope. Turnir je mnogim karatistima poslužio kao generalna proba pred Evropsko Prvenstvo koje će se održati u 18. i 19. aprila u Letoniji. 

Turnir je svečano otvorio Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam koji je pozdravio sve takmičare poželeo im puno uspeha i istakao da Grad Subotica rado podržava ovakve sportske manifestacije koje za cilj imaju masovnost i takmičenje svih uzrasta.

Organizator se na početku takmičenja, priznanjima zahvalio najzalsužnijim osobama za razvoj Super Enpi Kupa. Priznanja su dobili Milenko Pejušković ispred firme...

detaljnije
Ned, 29.03.2015 - 22:02
Subscribe to Milorad Ćopić