Vaterpolisti Spartak Prozivke vicešampioni regionalnog prvenstva

Ned, 20.05.2018 - 22:18 -- dejan.vukovic

Vaterpolisti Spartak Prozivke odlično su predstavili klub, grad i državu na završnom trurniru regionalne lige F6 za igrače 2002 godišta, koji je održan u Budvi od 18. do 210. maja 2018 godine. 

Mladi subotički vaterpolisti dobrim igrama su se odužili Resoru za sport grada Subotice i Sportskom savezu Subotice koji su pomogli oko odlaska na ovo takmičenja a svojim rezultatom su potvrdili i nedavno dobijeno priznanje od vaterpolo saveza Srbije za drugi klub po aktivnostima u mlađim kategorijama.   

Na završnom turniru koje je održano u Budvi očestvovale su po dve najbolje ekipe iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Vaterpolisti Partizana i Spartak Prozivke su predstavljali Srbiju, pored njih n aturniru su učestvovali,  Jadran Carine, Budva, Cattoro i Primorac. 

Spartak Prozivka je u jakoj konkurenciji osvojila drugo mesto iza pobedničke ekipe Partizana. Treći su bili vaterpolisti  Primorca. Sve ekipe su odigrale pet utakmica, svako sa svakim. Subotičani su zabeležili tri pobede i dva poraza. Savladali su Primorac sa 10:6, Budvu sa 8:5 i Jadran carine sa 8:5. Poraženi su od Cattaro sa 11:8 i od Partizana sa 7:5. 

Spartak Prozivka je nastupala u sledećem sastavu: Zeljković, Dmitrašinović, Perez De Guzman, Saulić, Stojanović J., Stojanović M., Bedić, Tonković, Varkulja, Kokai, Konatar, Pejić, Radaković, Dukić i Ivković. Trener: 

Konačna tabela: 

  1. Partizan
  2. Spartak Prozivka
  3.  Primorac
  4. Jadran
  5. Budva
  6. Cattaro

 

Autor teksta: 
Custom Search