Matija Bećković na Zavičajnim danima

Sre, 09.09.2015 - 10:44 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Celokupni recital Matije Bećkovića
Celokupni recital Matije Bećkovića
Matija Bećković - Ćeraćemo se još!
Matija Bećković - Ćeraćemo se još!

Pjesnik Matija Bećković držao je sinoć pažnju prisutnima u Velikoj većnici Gradske kuće gotovo sat i po vremena govoreći o sebi i čitajući svoje pjesme, da bi na kraju dobio dugi aplauz koji ga je potakao da odrecitira svoju poznatu poemu - Ćeraćemo se još!

Više o ovoj temi...

Post date: Ned, 13.09.2015 - 22:31

Детаљ са данашњег преподневног програма Завичајних дана где је отац Драган Стокин добио награду за најбројнију породицу (десет деце) а песник Раша Попов рецитовао своје песме присутној деци.

Програм Завичајних дана траје до суботе на тргу када ће бити завршен концертом групе Легенде.

Post date: Sre, 09.09.2015 - 14:30

U Velikoj većnici Gradske kuće uz prisustvo predstavnika lokalne samoprave, sveštenstva Srpske pravoslavne crkve mnogobrojnih učesnika i organizatora ovogodišnje manifestacije, u subotu 05. septembra 2015. godine, u organizaciji Saveza srpskih udruženja Severnobačkog okruga svečano su otvoreni drugi po redu Zavičajni dani, pod pokroviteljstvom grada Subotice.

Na samom početku sve prisutne je pozdravio g. Saša Gravorac, predsednik Saveza srpskih udruženja, koji se osvrnuo na sve do sada urađeno u organizaciji manifestacije koja je u svakom pogledu postala bogatija, uz poruku, da ovi Zavičajni dani treba da podstaknu svakoga da razmisli o svom zavičaju i o svojim korenima i da sve podstakne na to da ,,budemo...

detaljnije
Post date: Ned, 06.09.2015 - 18:57
Custom Search