Izložba - Pogledaj moju priču i postani preduzetnica

Pet, 18.09.2015 - 13:33 -- nikola.tumbas

Subotica, 17.9.2015. – Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) u saradnji sa lokalnim Udruženjem poslovnih žena u Subotici, u prostorijama Američkog kutka predstavilo je putujuću izložbu fotografija u okviru projekta „Pogledaj moju priču i postani preduzetnica”, koji realizuje uz podršku ambasade SAD u Beogradu.

Pre svečanog otvaranja izložbe održana je trening radionica pod nazivom „Biti ili ne biti preduzetnica?“, na kojoj su učestvovale mlade i buduće preduzetnice, a zatim je organizovana i panel diskusija „Pogledaj moju priču i postani preduzetnica“. Motivacioni govor je održala Suzan Sarfati, ekspertkinja i jedna od vodećih motivacionih govornika iz Sjedinjenih Američkih Država.

- Misija UPŽ Srbije već šesnaest godina je u tome da kroz promociju ženskog preduzetništva, edukaciju, mentorstvo, umrežavanje i upoznavanje sa primerima dobre preduzetničke prakse, inspiriše i motiviše preduzetnice, kao i mlade žene sa preduzetničkim idejama da pokrenu sopstveni biznis – istakla je Olivera Popović, potpredsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Izložba je organizovana u saradnji sa lokalnim udruženjima poslovnih žena u Zaječaru, Vranju, Novom Pazaru, Subotici i Beogradu. U projektu su učestvovale žene iz cele Srbije, uspešne u privatnom biznisu, sa ciljem da se žene inspirišu da se osmele na samozapošljavanje i da pokrenu sopstvene biznise. Projekat je osmišljen da žensko preduzetništvo promoviše na vidljiv i pristupačan način.

Putujuću izložbu čini 17 fotografija – priča uspešnih preduzetnica u Srbiji, članica UPŽ Srbije.

Portrete uspešnih preduzetnica posetioci u Subotici mogu da pogledaju do 1. oktobra.

info - Vesna Sarević

Ličnosti: 
Custom Search