Odbojkaši Spartaka bolji od Partizana

Sre, 20.01.2021 - 00:24 -- dejan.vukovic

Spartak – Partizan 3:1 (22:25, 25:20, 25:21, 25:19)

Hala sportova u Subotici bez prisustva gledalaca. Sudije: Gradinski Goran i Očenaš Jan. 

Spartak: Milović (libero), Marković, Jungić 10, Tomčić, Peić (libero), Seizović, Nadađdin, Nestorović, Nikolić 26, Ricardo 9, Dulić, Kovač 14, Tumbas 10, Pavlović 14.  

Partizan: Mandić, Arsenoski 3, Dopuđ, Jovanović, Marinović 22, Lekić 4, Koprivica 10, Huzejrović, Janković 7, Stašević (libero), Mladenović (libero), Cvetković, Petrović, Janić 12.  

Odbojkaši Spartaka nastavljaju sa pobedama, nakon Borca i Ribnice večeras su u hali sportova u Subotici savladali i ekipu Partizana sa 3:1 i stigli do četvrte pozicije na tabeli.

Prvi set pripao je gostima iz Beograda, odlični servisi Mladenovića doprineli su vodstvu Partizana od 8:1. Uspeo je Spartak da se konsoliduje i priđe na dva poena zaostatka as servisom Kovača, 9:11, međutim u tom trenutku nisu mogli i više od toga. Lekić poentira za 19:13 i najavljuje osvajanje prvog seta. Pokušali su domaći da uzdrmaju protivnika, Ricardo je upisao as servis i rezultatski primakao svoju ekipu, međutim to nije bilo dovoljno, Janić je iskusno svoju ekipu doveo do vodstva od 1:0. 

Drugi set je počeo rezultatski veoma izjednačeno. Gosti su imali blagu prednost zahvaljujući greškama subotičana. Pavlović je vodio svoju ekipu do poravnanja. Pojačali su servsi domaći i uz raspoloženog Pavlovića i Tumbasa došli do izjednačenja u setovima 1:1.  

Spartak je dobro otvorio treći set, međutim ponovo su greškama dozvolili protivniku da stekne prednost od dva poena. Došlo je do serije od 4:0 subotičana koji zaokružuje Tumbas za preokret od dva poena. U finišu seta Spartak dolazi do tri poena viška 20:17, zapretili su gosti, međutim Nikolić vodi "golubove" do prednosti od 2:1 u setovima.   

Poveli su domaći početkom četvrtog seta sa 7:5, a nakon bloka Kovača bio je 11:7. Na obaveznom odmoru bio je 12:9 za subotičane. Pavlović blokom donosi 16:13, nakon čega je usledila požrtvovana igra u odbrani za četiri poena viška 17:13. Razigrao se Nikolić za koga gosti nisu imali rešenja. Jungić donosi seriju meč loptu a već drugu su iskoristili domaći za konačnu pobedu od 3:1. 

Tagovi: 
Custom Search