Odbojkaši Spartaka pobedili Partizan u Beogradu

Čet, 01.02.2024 - 21:20 -- dejan.vukovic

Odbojkaši Spartaka pobedili su Partizan u Beoegradu sa maksimalnih 3:0 po setovima 25:16, 25:21 i 25:14 u odloženoj utakmici 13. kola Banka Poštanska štedionica Superlige.

Spartak je u novoj kalendarskoj godini pokazao da se vratio u formu i da će ekipa nastaviti u pohod ka vrhu prvenstvene tabele. Subotičani su odlično otvorili utakmicu, u prvom setu napravili su osetniju razliku koju nisu ispuštali do kraja. Mašulović i Džasper su bili posebno raspoloženi. Spartak je ubrzo osvojio prvi set sa 25:16. 

Drugi ste je bio rezultatski znatnio neizvesniji. Nakon početnog vodstva Spartaka, domaćini su se vratili u meč i do kraja seta se vodila velika borba za svaki poen. Ipak, u finišu seta Spartak je došao do tri poena preednosti koje su uspešno sačuvali do kraja i set dobili sa 25:21. 

Početak trećeg seta protekao je u izjednačenoj igri. Međutim, Spartak je ubrzo napravio mini seriju i poveo sa 4 poena, 6:10. Partizan nije više imao rešenja za raspoložene igrače Spartaka koji su nastavili u  odličnom ritmu i treći set osvojili sa ubedljivih 25:14 za konačnu pobedu od 3:0 i revanš beograđanima za poraz u Subotici.

Nakon 14 odigranih kola Spartak zauzima 6 mesto sa 8 pobeda i 6 poraza. U sledećem kolu koje je na programu u subotu 03. febrauara dočekuju ekipu Jedinstva. Utakmica se igra u Hali sportova sa početkom od 19:00 časova.  

Tagovi: 
Custom Search