Otvaranje Regionalne Kancelarije za mlade

Pon, 21.04.2008 - 13:00 -- dejan.vukovic

Snežana Marković Samardžić, ministar sporta i omladine Srbije, je u pratnji Šečić Jasmina i Nemanje Simovića otišla na Otvoreni Univerzitet gde je svečano otvorila Regionalnu Kancelariju za mlade.

Zahvalila se lokalnoj samoupravi koja je prepoznala značaj bavljenja sa mladim ljudima otvaranjem ove Kancelarije. To je najbolja investicija u budućnost. Zadatak Regionalne Kancelarije je pomoć mladim ljudima koji će pre ko nje biti bolje informisani o temama koje ih interesuju. Pokrenuće mlade ljude u svojoj okolini koji treba da se uključe i da utiču na stvari koje se dešavaju u njihovoj sredini.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Danas je u Velikoj većnici Gradske kuće održana Javna rasprava o nacionalnoj strategiji razvoja sporta Srbije 2008-2012.

Gosti na rasparavi su bili: Snežana Samardžić Marković-ministar sporta i omladine Srbije, Aleksandar Šoštar - pomoćnik ministra za sport i omladinu, Dragan Atanasov- načelnik ministarstva i Vojislav Tabački - v.d. predsednika Sportskog saveza Srbije.
Oni si na rasparavi upoznali prisutne o strategiji razvoja sporta u Srbiji, dok je lokalni ministra sporta i omladine g-din Andrija Romić goste iz ministarstva upoznao sa problemima koje ima subotički sport.

Nemile scene su se desile pri kraju...

detaljnije
Post date: Pon, 21.04.2008 - 11:30
Custom Search