Otpad nije smeće - Magnetna polja (Maher Aca)

Pet, 30.05.2008 - 18:00 -- urednik
Kolekcija članaka: 

Preko interneta sam naišao na konkurs za fotografije divljih deponija na području Opštine Subotica, raspisane od strane Udruženja TERRA'S i JKP "Čistoča i zelenilo" u okviru projekta "Otpad nije smeće", te Vam šaljem dve fotografije snimljene gotovo na istom mestu, ali sa pomakom od dvadesetak dana.

Prva fotografija (fotelje) je snimljena 08. 05. 2008. godine kao moje zapažanje iznuđeno konkursom koji je raspisan, ali nije mi baš puno značila i verovatno Vam se ne bih sa njom javio.

Međutim, pravi razlog za javljanje, koje je gotovo u poslednji čas, je druga fotografija, koju sam snimio 30.05.2008. Ništa nije montaža, fotelje su posle par dana nestale, a jorgani i krpe su se pojavili na njihovom mestu, amaterski snimci su u pitanju, ali u maloj režiji to bi izgledalo ovako:

Lokacija: Krivina na potezu ATB "Sever" Goranski rasadnik , "Megamarket MB Rodić" u Subotici. Slike treba da idu u paru ( prvo slika1, a pored nje slika2 ) i da se ispod obeju slika provlači sledeći tekst: "Ne menjaju se fotelje i krevetnina već ..."

P.S. Moja poruka je da svi počnemo da menjamo svoje loše navike i neekološko ponašanje, zarad zdrave i lepe okoline.

Pozdrav od Ace
 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Lokacija: Sivački put (Zapadne Ugarnice) Fotografisao: Ivan Miko, učenik

Post date: Pet, 30.05.2008 - 19:00

Fotografije snimljene na na putu prema Tresetištu posle "Podrum Palića", na Paliću

 

 

Post date: Pet, 30.05.2008 - 17:00

Komentari na slikama su od strane autora istih.

 

Post date: Uto, 27.05.2008 - 18:00

Lokacija: deponija uz fabriku "Zorka"

Post date: Sre, 21.05.2008 - 10:00

Udruženje TERRA’S i JKP „Čistoća i zelenilo“ održali konferenciju za novinare povodom 22. aprila Dana planete Zemlje

Obeležavajući, 22. april, Dan planete Zemlje, Udruženje TERRA’S i JKP „Čistoća i zelenilo“ su održali konferenciju za novinare, a povodom početka realizacije zajedničkog projekta „Otpad nije smeće“ u saradnji sa Kompost Timom i OSŠ „Žarko Zrenjanin“. Obraćajući se prisutnima, Snježana Mitrović, iz Udruženja TERRA’S je objasnila da je veoma važno raditi u lokalnoj zajednici, jer se time čuva cela planeta.

- Ovogodišnja poruka je vezana za klimatske promene i globalno zagrevanje, ali smo mi odlučili da ovaj ekološki datum u našem gradu obeležimo...

detaljnije
Post date: Uto, 22.04.2008 - 10:00
Custom Search