Humanitarni Milka Alpski karavan

Čet, 28.08.2008 - 18:00 -- urednik

Milka Alpski karavan je danas u Subotici započeo turneju po Srbiji. Subotičani su imali prilike uživati od 11-19h kod Hale sportova u različitim aktivnostima, kafi i naravno Milka čokoladi. Radi se o humanitarnoj akciji Milka Alpski karavan i organizacije "Dečje srce" koja je namenjena deci sa posebnim potrebama. Posetioci odnosno deca koja su nacrtala crtež na temu "Moje viđenje Milka kravice" i odnela na štand Milka karavana dobila su zahvalnice, a za svaki donešen crtež deca sa posebnim potrebama će dobiti po jednu Milka čokoladu.

Posetioci su mogli da "osvajaju" najviše vrhove Alpa, tako što je postavljen zid za penjanje sa alpskom panoramom. U samom karavanu se nalazila poslastica  - topljena čokolada sa keksom. Takođe su bila i takmičenja u skakanju u džakovima, vožnji u kolicima, nabacivanju prstenova, vožnji skijama... Najmlađi su  imali priliku da pomuzu veštačku kravu ili da u plastu sena pronađu svoju omiljenu čokoladu. Naravno roditelji su mogli da se osveže ledenom kafom.

Za kraj ove Milka Alpske avanture deca su se mogla slikati pored ljubičaste krave i dobiti sliku za uspomenu na licu mesta, besplatno.

Moderator ovog programa i sudija na takmičenjima bio je Nenad Nenadović, naš poznati glumac. Milka Alpski karavn će posetiti još i Novi Sad, Beograd i Niš.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search