Dan dečje štednje u ProCredit banci

Ned, 02.11.2008 - 11:10 -- nikola.tumbas

Povodom Dana dečje štednje u ProCredit banci, je organizovan konkurs za najkreativniju štednu kasicu. Na konkursu, su mogli da učestvuju svi mališani koji su otvorili štedni račun i doneli kasice napravljene od materijala koji već postoje kod kuće, kao što su papir, karton, bojice, plastelin, šper-ploča i sl. Najkreativniji dečji radovi su bili nagrađeni određenim iznosima na štednim knjižicama.

Cilj ovog događaja je bio da se mališanima od malih nogu prenosi prave vrednosti.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Rekordan broj učesnika Dana dečje štednje u Subotici

U nedelju, 2. novembra, na manifestaciji Dan dečije štednje kojom je ProCredit banka obeležila Svetski dan štednje u 84 ekspoziture širom Srbije, učestvovalo je preko 4500 dece. Sva su konkurisala za nagradu na takmičenju za izbor najmaštovitije štedne kasice ručno izrađene kod kuće, a žiriji, formirani u svakoj ekspozituri od predstavnika banke, umetnika i predstavnika lokalnih institucija, izabrali su po tri čiji su autori nagrađeni otvaranjem štednih knjižica sa iznosima od 100, 70 i 30 evra.

U ekspozituri SU-Cara Dušana, na manifestaciji je učestvovalo 139 mališana, a žiri je kao najlepšu proglasio kasicu autora Anje Skenderović (3 godine), dok su drugoplasirani i trećeplasirani radovi Georgina...

detaljnije
Post date: Čet, 06.11.2008 - 11:10
Custom Search