Teniska diplomatija: Dodela nagrada

Sub, 15.11.2008 - 17:00 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

U restoranu Nepker pre završnog događaja, zajedničke večere, predsednik TK "Spartak" g. Ladislav Iršai se zahvalio njegovoj ekselenciji Pap Šandoru, ambasadoru Mađarske i Lajoš Tapiju iz konzulata u Subotici, koji su pomogli da se ovaj događaj održi. Diplomatski klub je dobio meč sa 28:4. Najuspešniji par su bili g. Tapi i Fehervar koji su takođe dobili poklone. Posle razmene poklona - majica sa logoima klubova, u ime diplomatskog kluba Beograd zahvalio se Rade Marković, zamenik predsednika, i pozvao igrače  TK"Spartak" da dođu u Beograd na venredni revanš susret u decembru na terenima Gemaxa - kod g. Antelja.

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Nekoliko kadrova sa otvaranja petog po redu susreta veterana TK Spartak i Diplomatskog kluba iz Beograda. Ovog puta prisutni su bili ambasadori Kipra, Mađarske i Finske. Đula Ladocki, član Gradskog veća otvorio je turnir. Više o tome u video klipu.

Post date: Sub, 13.06.2009 - 10:20
Post date: Sub, 15.11.2008 - 12:00

Gradonačelnik Saša Vučinić je otvorio turnir a ambasadori Mađarske i Finske su se zahvalili na prilici da se opet susretnu sa teniskim prijateljima iz Subotice.

Post date: Sub, 15.11.2008 - 10:30
Custom Search