Slavko Imrić novi predsednik Mkk Spartak

Čet, 01.10.2009 - 19:00 -- dejan.vukovic

Na izbornoj skupštini Mkk Spartak Slavko Imrić je izabran za novog predsednika a u Upravnom odboru kluba su Mića Vidanović, Slobodan Grković, Milisav Stanimirović i Tivadar Bunford. Nadzorni odbor sačinjavaju Goran Čamprag, Branko Parežanin i Ljubiša Đorđević. Stručni savet Darko Papac, Tivadar Horvat i Marko Vidaković, dok su u Zdravstvenoj komisiji Rodoljub Đurić, Jovica Poznan i Mirsad Marjanović.

Skupština je počela minutom ćutnje zbog nedavno preminulog dugogodišnjeg subotičkog trenera i dosadašnjeg predsednika Karla Kopilovića. Goran Banjanin sportski direktor kluba podneo je sportski izveštaj za protekli period gde je naglašeno da je klub zateknut u veoma teškim uslovima, ekipa se sakupila samo par dana pred početak prvenstva uz veliku pomoć OKK Spartak koji su dali mlade momke. Sa takvom ekipom Spartak je ostvario plasman od 6-8 mesta. Sada se stvari u klubu menjaju, dovedeni su Peković, Damjanović i Marković a uskoroi se očekuje i potpis Becina. Uz normalno okosnicu tima od prošle sezone uprava Spartaka je uverena da se ove sezone mogu boriti za ulazak u 1B ligu.

Novi predsednik Imrić Slavko istakao je da prioritet konsolidovanje kluba u organizacionom i finansijskom smislu i povratak kluba u elitno takmičenje. Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam takođe je bio prisutanm na ovoj skupštini gde je naglasio veću pomoć u novoj buudžetskoj raspodeli sredstava. Takoše pomoć od strane grada u vidu smeštaja i prevoza košarkaša.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search