Gde na kupanje? Gradski bazen

Čet, 14.07.2011 - 14:20 -- nikola.tumbas
Zoran Kalinić o novim sadržajima gradskog bazena
Zoran Kalinić o novim sadržajima gradskog bazena
Romić Andrija o održavanju kvalitete vode u gradskom bazenu
Romić Andrija o održavanju kvalitete vode u gradskom bazenu

Rukovodioci JKP Stadion u video prilogu govore o novinama i održavanju gradskog bazena

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Trideset kilometara od Subotice ka Bačkoj Topoli, putem koji je od nedavno delimično proširen i osvežen novim asfaltnim slojem, za pola sata komotne vožnje stižete do jezera. Parking u šumarku pokraj puta štit aute od sunca a na plaži ima komotno mesta za sve koji dođu. Nekoliko drvenih molova omogućuje direktan ulaz u dublje vode jezera dok većina kupača koristi neurbanizovani deo obale verovatno zbog plićaka. Postoji lep restoran sa terasom i pogledom na jezero, nekoliko prodavaca, svaki specijalizovan za nešto, od semenki, kukuruza do sladoleda a i postoji izdavanja pedalina sa toboganom za četvoro (400 din/sat) i kajaka-sandolina dvoseda (150 din/sat). Uredan toalet je veliki plus za komplet utisak  kao i nekoliko tuševa i kabina za presvlačenje. Teren za odbojku, košarku i sprave...

detaljnije
Post date: Uto, 23.08.2011 - 18:00

Ovo je definitivno najbolje mesto za osveženje kada je u pitanju istoća vode i usluga. Ali to naravno dolazi  i sa odgovarajućom cenom. U prilogu je opis i cenovnik:

Wellness & Spa hotela ''Prezident" prostire se na 1000 kvadratnih metara i sadrži: otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara i dubine 1.60 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratnih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba i vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep). Temperatura vode je 26 - 28 stepeni.

  • Dnevna ulaznica : 800 rsd po osobi
  • Porodična ulaznica : 2.600 rsd
  • Mesečna propusnica : 100 eura-važi za dve osobe
  • Polugodišnja propusnica: 500 eura-važi za dve osobe
  • Godišnja propusnica: 900 eura-...
detaljnije
Post date: Čet, 14.07.2011 - 14:10

Saopštenje: Termalni Bazen

Termalni bazen na Paliću, koji je zvanično otvoren 04. juna 2011.godine, je zbog velikih letnjih vrućina, postao jedno od najposećenijih i najatraktivnijih lokacija na Paliću, te je u toku juna meseca na istom prodato oko 2500 karata.

Iako je u odnosu na prošlu godinu NIS prema preduzeću Park Palić povećao cenu termalne vode za oko 85%, cene ulaznica su ostale nepromenjene.

Podsećamo sugrađane da Termalni bazen radi 7 dana u nedelji od 9 do 19 časova,da je na bazenu postavljena spasilačka služba i da pored kupanja na bazenu mogu uživati i u drugim sadržajima kao što su masaža i watsu - hidro terapija.

info: marketing.parkpalic@gmail.com

Post date: Čet, 14.07.2011 - 14:05

Na Muškom štrandu takođe tišina. Idealno mesto za odmor i meditaciju. Po molou ipak pažljivo gaziti jer je u to u stvari klopka za nesmotrene.

Post date: Čet, 14.07.2011 - 14:00

U nedelju 10.-og nisam uspeo otići na obale jezera. Pretpostavljao sam da je na temperaturi koja je bila tog dana sigurno bilo kupača na plažama jezera. U ponedeljak, od kada datiraju slike, oko podneva, gotovo da nije bilo nikog. Kasnjie u razgovoru u hladu terase poslastičarnice sa nekolicinom palićkih "aboridžina" (ljudi koji su život proveli ovde i vezani su za jezero) saznajem. "250 je bilo. Prebrojao sam ih! " i tu se otvori debata...

Nekolicina Palićana koji svoj zasluženi odmor provode na obalama jezera i iz dana u dan ga posmatraju kao i dešavanja oko njega nisu bili pozitivno nastrojeni sa politikom lokalne samouprave vezano za tretman Palića i u podužem razgovoru se moglo čuti dosta kritika  i na račun održavanja Palića. Sam problematika oko "revitalizacije" jezera...

detaljnije
Post date: Čet, 14.07.2011 - 14:00
Custom Search