Humanitarna utakmica - bitka za bebe

Ned, 13.11.2011 - 14:00 -- dejan.vukovic

Žfk Spartak - Humane zvezde 3:3 (3:0)

Danas je na Gradskom stadionu održana humanitarna utakmica u sklopu akcije "Bitka za bebe" koja ima za cilj da se subotičkoj bolnici kupi novi inkubator. Snage su odmerili ŽFK Spartak, aktuelni šampion države i Humane zvezde Subotice. Po rečima organizatora projekta i ovog susreta Dragana Kovača i Daria Petrekanića akcija se i dalje nastavlja.

U prvom poluvremenu fudbalerke su nadigrale Humane zvezde i golovima Jelene Čubrilo u 28. i 36. minutu i Nevene Damjanović u 41. minuti povele sa 3:0. U nastavku ekipa predvođena trenerom Tomislavom Sivićem, i kapitenom Gaborom Sagmajsterom zaigrala je bolje i golovima Sarića u 52. , Sagmajstera u 67. i Šebeka u 87. minuti došli do izjednačenja u ovom susretu. Malobrojna subotička publika mogla je da uživa u potezima aktuelnih šampionki kao i u igri članova Humanih zvezda koje su sačinjavali Anto Franjić, Zoran Njeguš, Zoran Kuntić, Momir Ćirić, Đula Mešter, Gabor Sagmajster, Nebojša Vojvodić i mnogi drugi.

Subotica - Gradski stadion. Sudija: Radić (Subotica). Pomoćnici: Petričević i Sili (Subotica). Strelci: Čubrilo u 28. i 36, Damjanović u 41. minutu za Spartak, a Sarić u 52, Sagmajster u 67. i Šebek u 86. minutu za Humane zvezde Subotice.
Spartak Jafa: Ivanov, Ilić, Radanović, Žanet, Slović, Tenkov, Savanović, Damjanović, Dorine, Čanković, Čubrilo. Igrale su još: Gardijan, Marenić, Daničić, Jovanović, Malešević.
Humane zvezde Subotice: Ćirić, Kovač, Petrekanić, Sivić, Kuntić, Jegar, Franjić, Mandić, Ostrogonac, Njeguš, Sagmajster, Karadža. Igrali su još: Antić, Antunović, Ademi, Mešter, Stevanović, Vojvodić, Gabrić, Korać, Rustanović, Olman, Sarić, Šebek.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search