Spartak Zlatibor voda nerešeno sa Petrovcem

Uto, 07.02.2012 - 16:00 -- dejan.vukovic

Petrovac - Spartak Zlatibor voda 1:1 (1:0).

Stadion na Jazu. Sudije: Cvijović, Bugarčić, Milatović Strelci: Živković (35. min.) za Petrovac, Čović (51.min.) za Spartak Zlatibor vodu.

Petrovac: Popović, Radulović, Grahovac, Mikelj, Grbović, Šofranac, Golubović, Jovanović, Zvicer, Marković, Živković. Igrali još: Masoničić, M. Radulović, Mrvaljević, Mihajlović, Čarapić, Mijović, Leverda i Kruščić.

Spartak Zlatibor voda: 1 poluvreme: Aleksić, Joksimović, Otašević, Bratić, Farkaš, Milanković, Adamović, Šarac, Torbica, Binić, Nosković. 2 poluvreme: Stijaković, Đorđević, Antonić, Đurić, Bjedov, Čović, Vojvodić, Kovačević, Đurđević, Despotović, Milivojev.

Spartak Zlatibor voda odigrala je nerešeno sa Petrovcem 1:1, u prvoj pripremnoj utakmici od dolaska u Bečiće. Sam početak meča pripao je Subotičanima, međutim kako je meč odmicao Petrovac je preuzeo inicijativu i sve više pretio golmanu Aleksiću. Prvu izgledniju priliku propustili su u 25. minutu kada se Živković našao u dobroj poziciji ali glavom gađa preko gola. U 35. minutu susreta Petrovac dolazi do vodstva, Zvicer je izveo slobodan udarac sa desne strane, loptu ubacio pred gol Spartak Zlatibor vode gde jse stvorila velika gužva iz koje Živković uspeva da savlada Aleksića za vodstvo od 1:0.

Nakon primljenog gola Subotičani su krenuli znatno agresivnije ga protivničkom šesnaestercu. Milanković postižu pogodak u 40. minutu nakon dobro izvedenog slobodnog udarca Joksimovića golman ispušta loptu ispred Bratića, lopta dolazi do Milankovića koji je šalje u mrežu, ali sudija poništava zbog navodnog ofsajda. U sledećoj minuti dobra prilika za plave golubove, Torbica je izveo korner, najvišlji u skoku bio je Otašević ali golman Petrovca krajnjim naporom otklanja opasnost.

Drugo poluvreme Subotičani su počeli sa potpuno novom postavom, i delovali su bolje na terenu. Nakon samo par minuta igre u nastavku, Despotović propušta šansu u kojoj se iznenada našao, kada je izbio sam pred golmana iskosa sa desne strane. U sledećem napadu Čović, nakon dobro izvedenog kornera Đurđevića, preciznim šutem sa 15 metara gađa desni ugao i izjednačuje rezultat na 1:1. Do kraja utakmice Subotičani su imali više od igre, šanse za pobedu su propustili pre svih Čović, Đurđević i Despotović.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search