VisitSubotica na mobilnom telefonu

Pet, 10.08.2012 - 14:54 -- nikola.tumbas
Homolja Levente pojašnjava aplikaciju stranom turisti
Homolja Levente pojašnjava aplikaciju stranom turisti
Strani turist o aplikaciji VisitSubotica
Strani turist o aplikaciji VisitSubotica
Ivana Jovčić o aplikaciji VisitSubotica
Ivana Jovčić o aplikaciji VisitSubotica

Turistička organizacija grada Subotice održala je svečanu prezentaciji prve mobilne aplikacije "VisitSubotica" koja će ubuduće predstavljati gradsku destinaciju na Android platformi u kafeu "Bulevar".

Obzirom da je u svetu razvoj mobilnih aplikacija koje predstavljaju turističke destinacije postao imperativ za prepoznatljivost na tržištu, Turistička organizacija grada Subotice se potrudila da i na ovaj način objedini i na jedinstven način prezentuje sve turističke resurse grada. Prilikom predstavljanja prve mobilne aplikacije prezentovane su njene tehničke mogućnosti kao i značajne razlike u odnosu na prvu koju je imao Beograd potom novi sad, s time da je naravno ova aplikacija savršenija od prethodnih, prosto samim time što je poslednje izdanje koje naravno sadrži nove mogućnosti.

Prezentaciju je održala v.d. direktor Turističke organizacije grada Subotice Ivana Jovčić. Na prezentaciji su bili prisutni i članovi Gradskog veća: Vjekoslav Ostrogonac, zadužen za turizam i omladin i Dragi Vučković zadužen za investicije.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search