Gerontološki centar na sportskim igrama

Ned, 09.06.2013 - 20:30 -- dejan.vukovic

Zahvaljujući dobroj saradnji Gerontološkog centra i Grada Subotice, njihovi radnici će ponovo učestvovati na sportskim igrama u Čanju. Dvanaest radnika će predstavljati ovu ustanovu u čak 11 disciplina.

Resor za sport grada Subotice ponovo je izašao u susret da se naši sugrađani nađu na nekom sportskom takmičenju. Ovaj put pomogli su radnicima Gerontološkog centra koji će provesti par dana u prijatnom druženje i sportskom nadmetanju sa svojim kolegama iz drugih gradova.

Radnike su ispratili Nemanja Simović, član gradskog veća za sport i Nenad Ivanišević koji je izjavio sledeće - Ovo je još jedan dokaz odlične saradnje Gerontološkog centra i Grada Subotice, kojima smo posebno zahvalni. Naravno pored Grada zahvalni smo i ostalim sponzorima koji su omogućili da se naša ekipa nađe na Radničkim sportskim igrama. Mislimo da je rekreacija radnika jedan od bitnih elemenata njihovog uspeha i učinka na poslu i na ovaj način se Grad Subotica uključio u projekat "Sprečavanje sagorevanja na poslu" na čemu smo im zahvalni.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search