Nova pojačanja u Fk Spartak

Uto, 18.02.2014 - 21:25 -- dejan.vukovic

Četiri dana pre početka prvenstva Spartak je predstavio još dva pojačanja u klubu. Ovaj put pored igračkog kadra pojačana je i uprava, Ivica Bošnjak dugogodišnji sportski radnik iz Subotice imenovan je za novog pomoćnika direktora kluba dok je među golmanima konkurenciju pojačao Marko Trkulja, golman Crvene Zvezde koji je došao na pozajmicu do kraja sezone.

Novog člana u upravi kluba predstavio je podpredsednik, Goran Drača - Pored igračkog kadra klub se bavi i dovođenjem iskusnih ljudi u upravu. Postigli smo dogovor sa Ivicom Bošnjakom, dugogodišnjim subotičkim sportskim radnikom, koji će od sada biti pomoćnik direktora i nadamo se da će doprineti mnogo boljem radu našeg kluba. Reč je o iskusnom sportskom radniku, dobro poznatom u Subotici, ali i u regionu. Niz godina je u subotičkom fudbalu, a baviće se unutrašnjom organizacijom kluba. Očekujemo da svojim savetima i iskustvom pomogne da Spartak bude još bolje organizovan. Meni je posebno drago što nam se Ivica priključio od koga očekujem dobre savete i ideje za naš dalji razvoj.

Ivica Bošnjak je povratnik u FK Spartak pošto je 2000. godine obavljao funkciju direktora kluba. - Veoma mi je drago što se vraćam u klub. Mislim da svojim iskustvom mogu pomoći i da ću pokušati da opravdam ukazano poverenje.  Počinjem kao pripravnik, moram polako da se uhodavam, jer sam dugo godina unazad radio u Fudbalskom klubu Bačka 1901 koji u nižem stepenu takmičenja. Moj cilj je da animiramo sportsku Suboticu da u većoj meri prati Spartak nego što je do do sada bio slučaj. Pokušaću da vratimo publiku na Gradski stadion i da pomognem u boljoj organizaciji u samom klubu. Spreman sam za timski rad, tako sam se formirao u sportu, a timski rad nam je upravo potreban pred velike obaveze u Super ligi Srbije i polufinalu Kupa Srbije

Marko Trkulja (1990g.) novo je pojačanje Spartaka. Marko je golman koji je došao iz Crvene Zvezde na pozajmicu do kraja sezone. Nakon loše situacije sa golmanima koju je ekipa imala za vreme pripremnog perioda dolaskom Trkulje i sporazumnim dogovorom sa Branimirom Aleksićem klub ponovo ima tri kvalitetna čuvara mreže.

Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka prerdstavio je mladog golmana od kojeg očekuje da se istakne u ovom periodu. Istakao je da uvek postoji mogućnost da se saradnja nastavi ukoliko su sve strane zadovoljne.

Trkulja je bez puno razmišljanja prihvatio poziv Spartaka uz saglasnost svoga kluba. - Dogodilo se sve jako brzo i veoma sam zadovoljan što se realizovao dogovor. Žao mi je samo što nisam malo ranije došao u Spartak, da prođem i kompletne pripreme. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i doprineti svojim igrama i radom boljim rezultatima Spartaka. Poznajem Aleksića i Janoševića i znam sa kakvim kvalitetnim golmanima ću sarađivati. Postojati zdrava konkurencija za mesto čuvara mreže, na meni je da treniram što bolje, a šef struke je tu da odluči

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search