Bačka ubedljiva protiv Banata

Ned, 30.03.2014 - 17:57 -- dejan.vukovic

Bačka - Banat 4:0 (2:0)

Stadion kod Somborske kapije, gledalaca oko 150. Sudija: Banjeglav Jelena. Strelci: Damjanović u 15. i 56. minutu. Radosavljev 32. i Vučković 85. minut.

Bačka: Gorjanac, Kolundžić, Damjanović, Svitić, Ušumović, Poljaković, Vučković (Kozoš), Radosavljev, Plojović (Maravić) (Nikić), Čović, Pete. 

Banat: Bogunović, Opančina, Bogdanović, Stupar (Rikanović), Tanković (Rigo), Bogić, Josimović, Gavrić (Bujanovski), Radišić, Stevančević i Kalinov.

Fudbaleri Bačke izvojevali su bitnu pobedu u utakmici 18. kola Srpske lige grupa Vojvodina. Savladali su ekipu Banata sa uverljivih 4:0. Bačka je povela već u 15. minutu nakon dobro izvedenog kornera sa desne strane loptu je na desetak metara odlično glavom zahvatio Damjanović i poslao je u mrežu. Uzvratili su igrači Banata dobrim šutem Bogdanovića u 30. minutu. U sledećem napadu domaći su udvostručili vodstvo.  Radosavljević se našao sam ispred golmana Banat i rutinski je sproveo u mrežu. damjanović je povećao na 3:0 u 56. minutu i već tada praktički rešio pitanje pobednika ovog susreta.  Konačan rezultat postavio je Vučković pet minuta pre kraja odličnim šutem sa oko 18 metara na asistenciju Maravića.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search