Aktivnosti bokserskog kluba Spartak

Uto, 29.04.2014 - 23:33 -- dejan.vukovic

Proteklog perioda u bokserskom klubu Spartak odvijalo se niz događaja. Takmičari Spartaka, Veljko Gligorić u kategoriji do 49 kg i Florian Sabo u kategoriji do 60 kg,. pod vodstvom prvog trenera svih mlađih selekcija Srbije, Tomislava Antelja nastupili su na Svetskom prvenstvu za mlade koje je održano u Sofiji (Bugarska) od 10.-24. aprila. Veljko Gligorić je izgubio u kvalifikacijama od takmičara iz Poljske, dok jer Florian Sabo u prvom meču bio bolji od boksera iz Azerbejdžana, no nažalost u drugom kolu je izgubio od predstavnika Jermenije.

----------------------

Za razliku od svojih kolega Denis Memetović je u dresu reprezentacije nastupio u Beogradu na međunarodnom turniru 52."Beogradski pobednik". Učestvovalo je 10 reprezentacija iz sveta. Denis Memetović je u svom debiju na ovako prestižnom turniru za seniore osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 75 kg. U finalu je poražen od predstavnika Jermenije, koji je i osvojio trofej BEOGRADSKI POBEDNIK. Denis je u prvoj borbi pobedio predstavnika Kanade, a u drugoj boksera iz Češke.

--------------------------------

U narednom periodu , klub i takmičare očekuju :

  • AS liga, na kojem će se posle online prijava i uparivanja znati takmičari koji će nastupiti 04.05.2014. u Žablju
  • Pojedninačno prvenstvo Vojvodine za sve uzrasne kategorije, koje će se održati u periodu od 17.-19.05.2014. u Žablju
  • Redovno kolo I lige Sever (RLV), koje će biti održano 31. maja, a domaćin će biti naknadno određen
  • Finalne borbe Pojedinačnog prvenstva Srbije, koje će se održati u Novom Sadu 24. maja. U finalnoj borbi za prvaka Srbije u kategoriji do 75 kg, Denis Memetović će se sastati sa Aleksandrom Drenovkom, učesnikom OI u  Londonu 2012
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search