Nastavlja se tradicija Trimbija

Uto, 29.04.2014 - 12:23 -- dejan.vukovic

I ove godine Gradski savez „Sport za sve“ će organizovati tradicionalnu manifestaciju TRIMBI. Ovo je već 39. put da se povodom prvomajskih praznika organizuje sportsko rekreativna manifestaciju “Trimbi“ koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića. Svi koji se prijave i predaju kupone na cilju učestvovaće u izvlačenju bogatih nagrada među kojima ima tri do pet bicikala. 

Po prvi put ove godine građani će imati mogućnost da se preijave na dva kontrolna punkta, prvi je ispred zgrade Jadrana a drugi na autobuskoj stanici kod skretanja za Veliki Radenovac (Preko puta Metroa). Drugi kontrolni punkt je uveden da se omogući i građanima Radenovca i Palića da učestvuju u manifestraciji i svim ostalima kojima zgrada Jadrana nije u putanji kretanja. 

Cilj manifestacije je da se animiraju i motivišu građani da praznik rada proslave baveći se rekreacijom tj. da voze bicikl, pešače ili voze rolere, a da na kraju oni koji imaju najviše sreće dobiju i vredne nagrade. Učesnici mogu na startu (ili na kontrolnoj stanici) da kupe učesničke kartone, koji se overavaju na kontrolnom punktu kod radanovca i na cilju.  Svi učesnici bez obzira na redosled dolaska na cilj, sa overenim učesničkim kartonom učestvuju u izvlačenju utešnih i glavnih nagrada( 3- 5 bicikla).

Ove godine osim najmlađeg , najstarijeg učesnika kao i vlasnika najstarijeg bicikla simboličnu će se nagaraditi i učesnik sa najboljim vremenom pređenog poligona koji će biti postavljen na rukometnom terenu ispred hotela sport (pored terena Fk Palić).

Deo sredstava za realizaciju manifestacije se finansira iz budžeta Grada Subotice. Pokrovitelj je resor za sport, omladinu I turizam.

satnica: 

Start :

  • u Subotici ispred zgrade “Jadran” Park Rajhla Ferenca 12 . od 8,00 do 11,00 časova
  • autobuska stanica kod skretanja za Veliki Radanovac od 8,30-11,30 časova

 cilj:

  • do 12,00 časova - Sportski centar Palić (ispred terena FK Palić)

 IZVLAČENJE NAGRADA

  • 12,45 časova – na betonskom rukometnom terenu ispred zgrade “Sokolovac” - SRC Palić .

Cena karte je simboličn ai iznosi 100 dinara. Kupuje se na startu ili na kontrolnoj stanici kod skretanja za Veliki Radeanovac (preko puta Metroa)

dodatne informacije na tel:064 8206637 (Merima)

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search