Dvadestogodišnjica doo "Geneza"

Čet, 05.06.2014 - 19:45 -- nikola.tumbas

Danas je svečano obeleža jubilej, dvadeset godina uspešnog rada, doo "Geneza", firme iz Kanjiže u vlasništvu osnivača, porodice Sečei.

U gradskoj kući, pored predstavnika firmi sa kojima Geneza ima dugogodišnju saradnju, svečanosti su prisustvovali predsednik opštine Mihalj Njilaši i predsednik mađarskog nacionalnog saveta dr Tamaš Korhec. Za kulturno umetnički program bio je zadužen Garden quartet.

Svečanost se nastavila koktelom i ručkom u krugu pogona gde su svečano otvoreni novi magacinski prostori. Za hranu je pripremila ekipa restorana Bon Appetit a raspoloženje su držali članovi Night Cruiser Band-a. Promotivni film o Genezi koji možete pogledati ovde uradila ekipa Dinovizije.

Izvršni organizator kompletnog događaja bila je Doroća Silađi.

 

U nastavku detalji o firmi od Karoline Szecsei koja je prilikom obraćanja prisutnima dala jedno svoje lično viđenje budućnosti mladih u našoj zemlji, posle svog iskustva školovanja i rada u EU. To obraćanja možete pročitati ovde.

 

Cégünk idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját. Családi vállalkozásként indultunk 1994-ben és mára egy modern   vállalattá nőttük ki magunkat.

Stratégiai célunk : megtalálni a legkiválóbb gyártókat az élelmiszeralapanyag-gyártás területén. Feladatunknak tartjuk, hogy felkutassuk a legújabb technológiákat, hogy lehetővé  tegyük azok alkalmazását a hazai élelmiszergyártásban.

Közel 2o országból importálunk nyersanyagokat, évi 5ooo tonnás mennyiségben. Értékesítésünkkel jelen vagyunk  az egész balkáni régióban.

 

Árucsoportjaink :

1. Távol-keleti fűszerek és komplex fűszerkeverékek, melyekkel jelen vagyunk a húsipar és a csomagolóipar minden szegmensében.

2. Zöldségszárítmányaink megtalálhatóak Szerbia minden ételizesítőjében éppúgy, mint a nálunk közkedvelt készlevesekben .

3. Csonthéjas gyümölcsök széles palettája és a pékipar számára nélkülözhetetlen magvak egyaránt a termékstrukturánkhoz tartoznak.

4.Kakaó- és tejipari termékeink az édesipar nélkülözhetetlen alapanyagai.

5. Komplex megoldásokat állítottunk össze a tea csomagolók felé azzal, hogy a legjobb minőségü távol-keleti teák mellet a napjainkban közkedvelt különböző gyümölcsteákat is besoroltuk termékeink közé. Ezekhez kapcsolódóan bevezettük Európa egyik legjobb gyártójának a filter papírját, ezzel hatékonyabbá téve a vevőink munkáját.

6. Hasonló taktikát alkalmaztunk akkor is, mikor elindultunk a konzervüvegek értékesítésével, amelyek mellé fémlapkákat kináltuk épp úgy, mint a borosüvegekhez a legjobb minőségű parafadugókat.

 

Az évek során stratégiai partnerséget kötöttünk több rangos külföldi céggel, akik termékeit egyedülállóként kínáljuk ezen a piacon.

 

Az utóbbi évek során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a hazai alapanyaggyártókkal alakítsunk ki hasonló stratégiai partnerséget. Ennek köszönhetően egyre több hazai nyersanyagot tudunk kinálni vevőink felé.

 

Hogy eleget tegyünk a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági elvárásnak 5 évvel ezelőtt felálitottuk saját ellenőrző és feldolgozó vonalunkat, ami lehetővé teszi hogy vevőinknek leőrőlt, megtisztított és akár összekevert állapotban is tudjuk kinálni termékeinket.

 

A fejlődésünk mostani szakaszában eljutottunk oda, hogy a meglévő raktározási kapacitásaink már nem voltak elegendőek. A közeljövőben átköltözünk az új logisztikai központunkban, amelyet szintén Kanizsán épitettünk fel. Itt a legszigorúbb feltételeknek is eleget fogunk tudni tenni és ezzel egy európai színvonalú elosztóközpontot hozunk létre a hazai és import nyersanyagoknak egyaránt. Hűtőkapacitásokat is kialakitunk, ami lehetőséget ad arra is, hogy fagyasztott zöldség , gyümölcs és más hűtött élelmiszreket is raktározhassunk vagy akár csomagolhassunk is.

Mindezen eredmények egy erős jól képzett csapat összehangolt munkájának köszönhetőek. Fontos a számunkra, hogy minden munkatársunk magáénak érezze a közös vállalati célokat és így együttes erővel és sok munkával megvalósíthatssuk ezeket.

Custom Search